Onze werkwijze

VAN KLANKBORD NAAR MOODBOARD

Ons grootste verschil zit niet in wat we doen, maar hoe we dat doen. In deze branche gaat het al snel om planning, materialen en marges. Wij zetten mensen centraal. Daar hebben we jou bij nodig. Jij kent de wensen en behoeften het beste. Wij luisteren en geven er op een originele manier vorm aan. We durven anders te zijn, maar dat is niet ons hoofddoel. Een interieur moet namelijk jouw stempel dragen. Niet dat van ons.

Bekijk projecten

Onze projectaanpak

Een waardevolle werkomgeving creëren is een kostbaar traject. Je werkt intensief met elkaar samen. Dat moet voor alle partijen prettig verlopen. Net als in elke relatie zijn communicatie, eerlijkheid en vertrouwen onmisbaar. Wij vragen niet om een vrije hand, wel om ruimte. Om buiten de gangbare lijnen te kleuren, binnen de afspraken die we maken. Dan profiteer je optimaal van onze kennis en ervaring. Gaat er toch een keer iets mis? Wij lossen het op.
Daarop kun je vertrouwen.

  • Stap één: kijken of er een klik is en wederzijds vertrouwen. Dat is de basis. Het is een intensief traject waar we alleen samen wat moois van kunnen maken.
  • Het projectteam gaat aan de slag met een ruwe schetsindeling. Deze schets ontvang je met onze ideeën voor kleur- en materiaalgebruik. Ook de begroting zit erbij. Daardoor kun jij bepalen of het kostenplaatje haalbaar is.
  • De ruwe schets transformeren we tot een 3D-ontwerp. Zo zie je het nieuwe interieur al helemaal voor je. Ook verwerken we de begroting tot een concrete offerte.
  • Alles wat we tot nu toe besproken hebben, komt samen in het definitieve ontwerp: een moodboard met alle gekozen kleuren, stalen en materialen. Dit zorgt er samen met het 3D-ontwerp voor dat jullie nieuwe interieur echt tot leven komt.
  • Het moment waarop wij mogen laten zien wat we waard zijn. Onder leiding van de projectmanager steekt ons team de handen uit de mouwen om het nieuwe interieur vorm te geven.
  • De nieuwe werkomgeving is een feit. Ook na oplevering blijven we in contact. We zijn heel benieuwd of onze ideeën werken in jouw praktijk. We komen graag nog eens langs om jullie ervaringen te horen.

Ruimte(s)
om te groeien

Wij richten een werkomgeving in op de organisatie en de mensen die er werken. Met een HAI-scan brengen we de huidige situatie en wensen in beeld. HAI staat voor de drie thema’s waarop we focussen: Health, Activity en Identity (HAI). Alle andere aspecten vallen onder deze hoofdthema’s. Met een HAI-scan (online enquete) brengen we de huidige situatie en wensen in beeld.

HEALTH

Een werkomgeving die bijdraagt aan de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers. Dat gaat verder dan ergonomische werkplekken. Van luchtkwaliteit tot daglicht, alles nemen we mee.

ACTIVITY

Wat doen de mensen in deze ruimte? Brainstormen, hybride werken, telefoneren, vergaderen, concentreren… Wat hebben ze daarbij nodig? Het antwoord op de vragen bepaalt hoe wij de ruimte inrichten.

IDENTITY

Een goede werkomgeving versterkt de identiteit. Het kleur- en materiaalgebruik, de systemen: alles moet tot in de kleinste details passen bij de organisatie en de medewerkers.

ons team

De gezichten achter Officious: deze mensen gaan er samen met jou wat moois van maken.

Persoonlijk
Advies nodig?

We ontmoeten je graag

Kom bij ons langs! We maken graag kennis

Neem contact op met ons op

Onze partners in thrive

Wij werken samen met diverse partijen
die onze passie voor kwaliteit delen.