004995

Portfolio

Visser & Smit Bouw

Visser & Smit Bouw realiseert projecten in de utiliteits- en industriebouw. Hun hart gaat sneller kloppen van complexe vraagstukken. Dat matcht goed met Officious, want ook wij gaan graag vol enthousiasme aan de slag met complexe vraagstukken en uitdagingen.

Vraag
Het is inmiddels al de derde keer dat Officious voor Visser & Smit Bouw aan de slag mocht. DZAP Architecten maakte het ontwerp voor het interieur van hun kantoor aan de prachtige Waalhaven in Rotterdam. Aan ons de vraag om de losse inrichting te verzorgen.

Ontwerp

Het ontwerp was fris, licht en ruimtelijk. Officious leverde meubilair dat paste in het beeld dat de architecten voor ogen hadden. Veel neutrale kleuren met hier en daar een opvallende accentkleur, waaronder oranje en groen.

Uitvoering

DZAP Architecten verzorgde het ontwerp. Officious realiseerde de losse inrichting.

Samenwerking

De concrete invulling van het ontwerp ging in nauw overleg met de architect en Visser & Smit Bouw. Mooi als de vertaalslag naar de werkelijkheid zo dicht bij het ontwerp blijft.

Resultaat

Een prachtig interieur in een pand op een al even prachtige locatie.

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op