VINK_Officious-highres-2

Portfolio

Vink

Vink is als totaalinstallateur gewend om klanten een totaaloplossing aan te bieden als het gaat om klimaat- en sanitaire installaties, elektrotechniek, service en onderhoud. De inrichting van hun werkomgeving was alleen net wat andere koek. Die taak gaven ze daarom graag uit handen.

Vraag
Vink Installatiegroep bouwde een stuk aan, waardoor de hele werkomgeving een verbouwing kon gebruiken. Omdat Heembouw en Officious regelmatig samenwerken, stelden Heembouw ons voor aan Vink toen zij een bedrijf zochten dat het ontwerp van Heembouw kon realiseren. En dat mochten we vervolgens gaan doen!

Ontwerp

Bij de invulling van het ontwerp streefden we naar hergebruik van materialen en producten. We gebruikten bestaande vergaderstoelen. Oude krukjes voorzagen we van een nieuwe stof en bestaande frames van een nieuw tafelblad, zodat ze naadloos pasten in het interieur en weer jaren mee kunnen. Budgetvriendelijk én duurzaam!

Uitvoering

We dachten mee over de invulling van concrete producten die pasten bij het ontwerp. Vervolgens verzorgden we als projectmanager de levering en installatie van de losse meubels. De akoestische visuals en het fotobehang op de wanden regelden we in samenwerking met een externe partij.

Samenwerking

Dit project vroeg veel van onze flexibiliteit. Er zat ontzettend veel druk op tijdens de bouw. Deze verliep in drie fases voor drie verdiepingen. De werkomgeving bleef tijdens de verbouwing bovendien in gebruik. Sommige meubels die eigenlijk in fase 2 gepland stonden, leverden we alvast in fase 1 zodat er voldoende werkplekken bleven. Deze moesten we vervolgens wel weer intern verhuizen tijdens een andere fase. Zo bleven we schuiven met meubels en poppetjes. Dat typeerde dit project: flexibiliteit en meedenken qua levering, tijdelijke werkplekken en het intern verhuizen, zodat alles door kon gaan. De invulling van producten zelf ging in nauwe samenwerking met de interieurarchitect van Heembouw en de opdrachtgever. Het was steeds een een-twee-drietje tussen Heembouw, Officious en Vink.

Resultaat

Een tevreden klant! Na dit project mochten we ook een kleine bijvestiging in Aalsmeer voor Vink inrichten.

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op