VDGM_Officious-highres-11

Portfolio

VDGM

Met ongeveer 20 personeelsleden is VDGM misschien qua aantal niet indrukwekkend, maar dat is hun naam wel: ze staan bekend als een van de grootste particuliere binnenvaartrederijen in Nederland. Toen hun kantoor twee keer zo groot werd, was het tijd om kritisch te kijken naar interieur en indeling.

Vraag
Marian van Pracht & Praal maakte een heel ontwerp voor VDGM. Dankzij eerdere prettige samenwerkingen introduceerde zij ons bij VDGM. Hun oordeel: leuke klik, leuk bedrijf, goed gevoel! Toen ook de offerte een schot in de roos bleek, mochten wij aan de slag om Marians concept te waarborgen in het daadwerkelijke interieur.

Ontwerp

VDGM kocht de eerste verdieping van het gebouw dat grensde aan dat van hen. Ze sloopten de tussenwand tussen de twee panden, om zo één grote eerste verdieping te creëren. Aan de ene zijde kwamen de werkplekken, het vergadermeubilair en de directieruimte. Aan de andere kant kwam een spreekruimte, nog wat werkplekken en een grote kantine. Wij plaatsten een glaswand en verzorgden de interieurbouw in de kantine voor de keuken en de pantry. We voorzagen de plafonds in de kantine en spreekruimte van een zwart, stalen raster dat een hele gave industriële uitstraling geeft. Ook leverden we de audiovisuele middelen in de vorm van presentatieschermen met teamsoplossing en een audiosysteem. Met dit audiosysteem kunnen ze door het hele pand genieten van muziek. Zo wordt de vrijmibo toch nét nog iets gezelliger!

Uitvoering

Officious verzorgde een stukje projectmanagement van de losse inrichting en dacht mee met de vaste inrichting. We leverden het meubilair en verzorgden de audiovisuele middelen.

Samenwerking

Het was een hele prettige, informele samenwerking met VDGM, Marian van Pracht & Praal en diverse afbouwpartijen (schilder, timmerman etc.)

Resultaat

Alle partijen waren heel tevreden. Na Interior en Audiovisual mag nu ook Officious Supplies voor VDGM aan de slag, waarmee ze officieel klant zijn van al Officious’ disciplines!

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op