1_Tredion

Portfolio

Tredion

Geen stoffige systeembeheerder, geen standaard ICT-club, maar een groep mensen die in de kracht van de juiste technologie geloven. Tredion helpt bedrijven naar ‘The Next Level’. Ook hun eigen kantoor moest naar the next level getild worden door de groei van het bedrijf.

Vraag
Jan van Wijgerden, algemeen directeur bij Tredion: “Officious is al heel lang partner voor ons kantoormeubilair, dus ook voor de herinrichting en uitbreiding van ons kantoor hebben we bij hen aangeklopt. Omdat we groeiden, moesten we ons kantoor uitbreiden. Vooral onze support desk engineers hadden een betere plek nodig. Ze helpen onze klanten met allerlei vragen en moeten daarnaast snel informatie kunnen ophalen vanuit verschillende schermen die opgesteld staan. Een ruimte met warmte en sfeer, geen standaard kantoor, dat is wat we wilden. Ook was het een must dat de werkplekken ergonomisch ingericht zouden worden.”

Ontwerp

In het voorstel maakten we een opstelling met geluidswerende schermen, in hoogte verstelbare bureaus en een centraal punt voor de dashboards waar de engineers van Tredion goed kunnen samenwerken. Ook creëerden we een overlegplek met glazen wanden. De vloerbedekking geeft het interieur een warmere uitstraling. We sloten aan op de stijl die er al was binnen de rest van het pand, maar gaven hier wel een eigen touch aan. Net even anders dan standaard, wat goed past bij Tredion.

Uitvoering

Officious heeft meegedacht en een plan gemaakt. Daarnaast leverden en monteerden we alle artikelen.

Samenwerking

Jan van Wijgerden: “Eén contactpersoon en alles voor dit project geregeld via één partij. En als er iets was, werd het ook snel opgelost. Dat is gewoon top! Daarnaast is het fijn dat ze in de buurt zitten.”

Resultaat

Jan van Wijgerden: “We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het is een hele fijne plek om te werken voor onze collega’s. Zó fijn, dat we dezelfde opzet hebben toegepast in onze andere vestiging.”

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op