Muller-Beltex_lowres-8

Portfolio

Muller Beltex

Muller Beltex kwam bij ons terecht door een eerder project voor VSK Heembouw. De eigenaar was onder de indruk van deze inrichting en nam contact met ons op. De conceptlijnen stonden al vast, wij mochten het plaatje verder inkleuren.

Vraag
Een architect bepaalde de indeling van het nieuwbouwpand van Muller Beltex. Wij borduurden voort op zijn basisprincipes.

Ontwerp

In het concept van de architect speelden zichtlijnen en transparantie een grote rol. Daarom lieten we hoog meubilair links liggen. Ook kozen we voor glazen wanden. In het midden bevindt zich een patio, een binnentuin. Zo wordt de grote open ruimte toch doorbroken en blijft de doorkijk behouden. Aan de buitenkant van het gebouw is de kleur geel gebruikt. De architect wilde deze op een subtiele manier ook binnen terug laten komen. Voor de directieruimtes kozen we voor een andere uitstraling en kleur: meer blauwtinten en net iets stoerder.

Uitvoering

Officious gaf invulling aan het interieurconcept dat er lag door de keuze van bijpassend meubilair, materialen en kleuren.

Samenwerking

Ook met een concept van andere architecten kunnen we prima uit de voeten. We kozen de aankleding zorgvuldig uit en brachten het concept in lijn met de wensen van de klant.

Resultaat

Een frisse, lichte en stoere inrichting.

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op