53

Portfolio

Inkubis

Inkubis maakt ambitieuze dromen waar met hun oplossingen op het gebied van digitale innovatie, IT en software. Na 9 jaar pasten hun grote ambities niet meer in hun kantoor en moesten ze op zoek naar een ander pand. Officious hielp hen bij het inrichten van hun droomkantoor in ‘De Rithmeester’, een kantorencomplex in Breda met innovatiecampus.

Vraag
Om mensen aan te trekken vanuit de IT-markt focust Inkubis naast goede salaris- en arbeidsvoorwaarden onder meer op een goede werksfeer. De nieuwe inrichting van het pand moest die goede werksfeer creëren.

Ontwerp

We kozen voor glazen wanden om het daglicht voor de hele ruimte optimaal te benutten. Het glas creëert daarnaast een prettige, open uitstraling. De hoge statafel zorgt ervoor dat er niet alleen passief zittend, maar ook gezond staand overlegd kan worden. Het geel uit het Inkubis logo komt op meerdere plekken terug, waaronder de opvallende kast in het midden van de ruimte en een aantal stoelen. De groene wand en het groene wandpaneel zorgen voor herkenbaarheid door de belettering, een natuurlijke uitstraling en een betere akoestiek.

Uitvoering

Alexandra Boogaard, operationeel en HR manager bij Inkubis: “Al tijdens ons eerste gesprek presenteerde Officious, op basis van slechts één vooraf aangeleverde tekening, een voorlopig indelingsvoorstel. Echt te gek! Daarnaast hadden ze ook al de meubels uitgekozen, waarbij ze meteen open en eerlijk waren over de kosten. Dat is echt een omgekeerde werkwijze ten opzichte van andere bedrijven, waardoor ze ons positief verrasten. De klik én hun werkwijze heeft ons overtuigd. Officious leverde ook de audiovisuele middelen. Handig, toch?“

Samenwerking

Alexandra: “Officious weet wat er speelt in de markt en denkt daarbij met je mee. Bij het maken van keuzes konden we proefzitten, staaltjes bekijken en langsgaan bij leveranciers. Op die manier hebben we goede keuzes kunnen maken, met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bert was onze contactpersoon en regelde alles. De communicatie en afstemming onderling waren goed, we wisten precies wanneer iets geleverd zou worden; het klopte allemaal. Hij dacht met ons mee, schakelde snel en afspraak was afspraak. Dat werkt gewoon heel fijn.”

Resultaat

Alexandra: “We zijn blij met de samenwerking én met het gave eindresultaat! De inrichting draagt bij aan onze missie, precies zoals we voor ogen hadden.”

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op