IMKEY_20190516-038

Portfolio

Imkey B.V.

Imkey B.V. is een jonge onderneming die software ontwikkelt, produceert en uitgeeft. Hun kantoor is gesitueerd in een mooi historisch pand in hartje Breda. Bij zo’n mooi pand voor een jong bedrijf past een inrichting waarin geschiedenis en toekomst perfect samenkomen.

Vraag
Imkey B.V. wilde een werkomgeving waarin medewerkers konden werken, ontspannen en overleggen. Die uitdaging grepen we met beide handen aan!

Ontwerp

In het pand zit een mooie open ruimte, wat resulteert in een grote hoeveelheid daglicht. De open kasten zorgen ervoor dat dit daglicht vrij spel heeft in de gehele ruimte. De basis is rustig, met de meubels als kleurrijke accenten. De boom in het midden van het kantoor en de kroonluchter met planten erin zijn frisse eyecatchers die passen bij het jonge bedrijf.

Uitvoering

Esther Canisius maakte het ontwerp. Officious gaf advies over de producten en materialen die er zijn gebruikt. We zorgden ook voor de realisatie en oplevering van het ontwerp.

Samenwerking

Esther Canisius is geen vreemde voor ons. Zowel met haar als met de klant was het een prettige, informele samenwerking.

Resultaat

We zijn trots op het eindresultaat! Het past perfect bij zowel het historische pand als de jonge onderneming van Imkey B.V.

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op