highres_Bdairy_Officious-19

Portfolio

Bdairy

Bdairy is een jong bedrijf met als slogan ‘We do dairy differently’. Vanwege hun groeiende organisatie moesten ze verhuizen. Een mooi moment voor een fris interieur, dat ook wel ‘different’ mocht zijn!

Vraag
De belangrijkste opdracht: het interieur moest de open bedrijfscultuur weerspiegelen. In het vorige pand zat iedereen in een grote, open ruimte. Dit wilde Bdairy in de nieuwe situatie graag terugzien.

Ontwerp

De look en feel van het pand is stoer, licht en sober. In de omgeving vormen stadse en zakelijke elementen een spannend contrast met de natuur en het water. Dit spanningsveld komt terug in het interieur: de werkgebieden zijn strak en zakelijk, de informele zones hebben de kleuren en het speelse karakter van de natuur. Uiteraard ontbreken ook de echte planten niet. In zo’n grote, industriële ruimte verdient de akoestiek extra aandacht. Daarom plaatsten we akoestische visuals met afbeeldingen die het buitenleven naar binnen halen.

Uitvoering

Officious verzorgde de volledige inrichting, van concept en ontwerp tot realisatie.

Samenwerking

Bdairy is een frisse en open organisatie, die het aandurft om anders te zijn. Dat daagde ons ook uit om verder te kijken. Door de omgeving mee te nemen en het interieur aan te laten sluiten op de identiteit, creëerden we een kloppend totaalplaatje.

Resultaat

De inrichting is energiek, motiverend, professioneel en licht – net als Bdairy.

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op