WAT ONS DRIJFT

MAKE PEOPLE THRIVE

VISIE

Officious is een plek waar wij als mensen uitblinken. Doen waar we voor bedoeld zijn, met impact op onze sociale en natuurlijke omgeving.

CREATING VALUABLE WORKSPACES

MISSIE

Onze passie is om samen waardevolle werkomgevingen te creëren, waarin mensen uitblinken. Waarbij wij inspireren vanuit Health – Activity – Identity. Ook wel HAI genoemd.

VERBINDING

CREATING VALUABLE WORKSPACES TO MAKE PEOPLE TRHIVE

Het mooie aan onze visie en missie is dat het met elkaar in verbinding staat: ‘Creating valuable workspaces to make people thrive’. Wij creëren waardevolle werkomgevingen waarin mensen kunnen uitblinken. Daarin staan de volgende kernwaarden centraal:

PUUR

We doen alleen waar we achterstaan. En houden van eerlijk en transparant handelen.

GELIJKWAARDIG

Dit is wat we in iedere omgang verwachten. Iedereen is net zo waardevol.

ENTHOUSIAST

Aanstekelijke energie is onze brandstof voor toffe samenwerkingen.

HEALTH - ACTIVITY - IDENTITY

HAI

Om waardevolle werkomgevingen te creëren geloven wij bij Officious dat we dit kunnen realiseren door onze klanten te inspireren op 3 thema’s: Health, Activity & Identity, oftewel HAI.

HEALTH

Met Health doelen we op de gezondheid van de medewerkers. Waarbij de werkomgeving moet bijdragen aan een betere fysieke en mentale gezondheid. Je kan hierbij denken aan ergonomische werkplekken, kwaliteit van de lucht, licht, akoestiek, beweging, etc. 

ACTIVITY

Met Activity bedoelen we activiteit gerelateerd werken. Hierbij bieden we vanuit iedere afdeling de ultieme oplossing voor elke activiteit. Voorbeelden van activiteiten zijn: (in)formeel overleg, samenwerken, brainstormen, hybride werken, thuis werken en concentratie.

IDENTITY

Als laatste wordt een werkomgeving echt waardevol als we ook rekening houden met de identiteit (Identity) van de organisatie. De ruimte moet de identiteit van de organisatie versterken. Hierbij letten we bijvoorbeeld op kleur- en materiaalgebruik, maar ook op de systemen die goed aansluiten bij het gedrag van de medewerkers.

WAAROM

EEN GEKLEURDE

210208 Logo icon Officious algemeen gradient 4x
De C die we steeds in kleur weergegeven staat voor Care:
De C heeft daarnaast als achtergrond dat de aandeelhouders Christus centraal stellen.