You Sure

You Sure is dé verzekering- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Het draait bij ons om: ‘You’.

KLANTCASE

Een inrichting die verbindt en een eigen identiteit creëert

In het voormalige pand van de gemeente Albrandswaard in Poortugaal is You Sure inmiddels werkzaam op de 1e verdieping. Wij hebben samen met hen het inrichtingsconcept ontwikkeld welke nu ook op andere vestigingen, waaronder Breda, wordt uitgerold. Doel van het concept is de medewerkers samen te brengen en een duidelijke eigen identiteit te creëren, ook in de werkomgeving. Als je binnenkomt staat daarom een huiselijk ogende tafel welke direct uitnodigt om aan te gaan tafelen. Op de vloer is met verschillende afwerkingen gewerkt om zo visueel gebieden te markeren zoals de loopzones, werkplekken en overlegruimtes. Ter plaatse van het eet- werkcafé is dit nog eens extra gemarkeerd door het zwarte systeemplafond waardoor je je hier in een andere omgeving waant en je je echt even los kan maken van je werkomgeving.

Een interieur dat bijdraagt aan een goede gezondheid

De werkgebieden worden hier en daar onderbroken door informele zitjes of facilitaire corners wat bevorderlijk is voor een goede akoestiek in de ruimte. De diverse overlegmogelijkheden zorgen ervoor dat er voor elke vorm van samenwerken wel een geschikte ruimte te vinden is. Op de kasten zijn plantenbakken geplaatst omdat planten een positief effect hebben op de gezondheid van mensen en bijdragen aan het verminderen van stress en het verbeteren van de concentratie.

Ontwerp, realisatie en aanspreekpunt

Officious is ook verantwoordelijk geweest voor de realisatie en was het aanspreekpunt gedurende de hele verbouwing. Als finishing touch is door een extern bureau de signing toegevoegd door visuals welke volledig aansluiten op het totale interieurontwerp en de huisstijl van You Sure.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?