parallax background

TREDION

Geen stoffige systeembeheerder, geen standaard ICT-club, maar een groep mensen die in de kracht van de juiste technologie geloven. Tredion helpt bedrijven naar ‘The Next Level’. Ook hun eigen kantoor moest naar the next level getild worden door de groei van het bedrijf.

KLANTCASE

EEN KANTOOR MET WARMTE EN SFEER

Omdat we groeiden, moesten we ons kantoor uitbreiden, legt Jan van Wijgerden, algemeen directeur bij Tredion, uit. Vooral onze support desk engineers hadden een betere plek nodig. Ze helpen onze klanten met allerlei vragen en moeten daarnaast snel informatie kunnen ophalen vanuit verschillende schermen die opgesteld staan. Een ruimte met warmte en sfeer, geen standaard kantoor, dat is wat we wilden. Ook was het een must dat de werkplekken ergonomisch ingericht zouden worden.

(Lees verder na de foto’s)

KANTOOR MEETS DASHBOARD ROOM

Officious is al heel lang partner voor ons kantoormeubilair, dus ook voor de herinrichting en uitbreiding van ons kantoor hebben we bij hen aangeklopt. In hun voorstel is een opstelling gemaakt waarin onze engineers goed kunnen samenwerken, met geluidswerende schermen, in hoogte verstelbare bureaus en een centraal punt voor de dashboards. Om de ruimte een warmere uitstraling te geven, is voor vloerbedekking gekozen. Onderdeel van de ruimte is een plek om te overleggen met glazen wanden. De ruimte is ingericht vanuit de stijl die er al was binnen de rest van het pand, maar Officious heeft hier wel een eigen touch aan gegeven. Net even anders dan standaard.

CONCRETE VRAAG, PASSEND ANTWOORD

Eén contactpersoon en alles voor dit project geregeld via één partij. Dat is gewoon top! Daarnaast is het ook fijn dat ze in de buurt zitten. Officious heeft meegedacht, een plan gemaakt én alle spullen besteld. En als er iets is, wordt het ook snel opgelost. Ja, we zijn erg tevreden met het eindresultaat: een hele fijne plek om te werken voor onze collega’s. Zó fijn, dat we dezelfde opzet hebben toegepast in onze andere vestiging.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?