Muller Beltex

Muller Beltex levert componenten voor de bulk-, landbouw- en procesindustrie ten behoeve van het horizontaal/verticaal transporteren en het verwerken van (grondstof)materialen.

KLANTCASE

Via een ander project

Muller Beltex is bij Officious terecht gekomen via een eerder gerealiseerd project voor VSVK Heembouw. De eigenaar van Muller Beltex was onder de indruk van hun inrichting en heeft daarom contact met ons opgenomen. Op basis van zijn wensen heeft Ellen, onze interieurarchitect, een ontwerp gemaakt.

(Lees verder na de foto’s.)

Voortborduren op basisprincipes architect

De indeling van het nieuwbouwpand van Muller Beltex was voor het grootste gedeelte al bepaald door de architect. Wij hebben voortgeborduurd op zijn basisprincipes. Door het inzetten van het juiste meubilair hebben we het bedachte concept zoveel mogelijk nageleefd.

Zichtlijnen en transparantie

De zichtlijnen en transparantie waren belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden is. Zichtbaar zijn voor elkaar door het vermijden van hoog meubilair. Geen hoge kasten dus en veel glas. In het midden van het gebouw is een patio, ook wel binnentuin gecreëerd. Dit zorgt er ook weer voor dat de doorkijk blijft behouden, maar dat de grote ruimte toch wordt doorbroken.

Uitstraling en kleurgebruik

Voor de directieruimtes is net even een iets andere uitstraling en kleur gekozen. Hier kan je meer blauw tinten terugvinden en de ruimtes hebben een iets stoerdere look and feel. Bij de andere ruimtes komt vooral de kleur geel veel terug. Deze kleur wilde de architect op een subtiele manier terugbrengen naar binnen, omdat je hem ook aan de buitenkant van het gebouw ziet.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?