parallax background

L&B GROEP

L&B-kantoorinrichting-kantoorstyling-Officious

Naast een nieuwe naam ook een nieuw pand. Financieel dienstverlener L&B Groep is verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor in het centrum van Papendrecht. Op ruim 1800 m2 kantooroppervlakte creëerden ze een bijzondere werksfeer met veel ruimte voor ontmoeting en plezier.

KLANTCASE

EEN GROEN KANTOOR

We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en wilden graag met al onze disciplines werken vanuit één locatie. Daarom moesten we verhuizen naar een groter pand, vertelt Bertjan Scheepbouwer, directeur van L&B Groep. Je hebt natuurlijk een beeld bij hoe het moet worden. Het nieuwe kantoor moest rust en warmte uitstralen. En we wilden veel groen.

(Lees verder na de foto’s)

VAN HUISSTIJL TOT AANKLEDING EN INRICHTING

De wederzijdse klantrelatie tussen L&B en Officious is er één van vele jaren. Ook in ons oude pand waren zij verantwoordelijk voor de inrichting. We hebben hen gevraagd voor de hele projectbegeleiding: van aankleding tot inrichting. Daarbij hebben ze ook meegedacht over hoe we het bestaande meubilair konden behouden en aanvullen met nieuw meubilair. Vanuit Officious is de interieurarchitect aan de slag gegaan met het bedenken van een thema. Wat vind je belangrijk, wat vind je leuk, wat zijn de functies en wat wil je uitstralen? Alle aspecten zijn daarin meegenomen. Officious heeft daarin het niet bouwkundige stuk opgepakt en de aannemer het bouwkundige stuk. Dat grijpt natuurlijk in elkaar en zij hebben dat onderling goed afgestemd.

GAAF EINDPLAATJE

Het traject is voorspoedig verlopen. Officious kwam de afspraken na en leverde de spullen tijdig. En er was ook ruimte voor flexibiliteit als het even anders moest. Dat je weet dat het op tijd klaar is, zorgt voor rust. We zijn heel blij dat zo’n groot project op een goede manier is verlopen. Doen wat je belooft, dat scoort.

Naast dat alles goed geregeld was, is het ook leuk om verrast en geprikkeld te worden, dat er dingen zijn waar je zelf niet op komt. Ze kunnen goed luisteren en snappen wat de klant wil en wat hij belangrijk vindt. Dat heeft geresulteerd in een gaaf eindplaatje waar we heel blij mee zijn.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?