parallax background

INKUBIS

Vanuit Breda biedt Inkubis verschillende oplossingen op het gebied van digitale innovatie, IT en software. Toen ze na 9 jaar uit hun jasje groeiden, moesten ze op zoek naar een ander pand. Dat vonden ze in ‘De Rithmeester’, een kantorencomplex in Breda met innovatiecampus.

KLANTCASE

Een inrichting die past bij de missie van ons bedrijf

Alexandra Boogaard, operationeel en HR manager bij Inkubis, vertelt: Onze missie is ambitieuze dromen waarmaken. Daarom is er binnen het bedrijf veel ruimte voor ondernemerschap. Onder Inkubis hangen maar liefst 15 bedrijven die vanuit onze missie zijn ontstaan en allemaal hun eigen oplossing bieden. Om mensen aan te trekken vanuit de IT markt hechten wij veel waarde aan een goede sfeer. Naast salaris en goede arbeidsvoorwaarde natuurlijk. De inrichting van ons nieuwe pand moest daarom bijdragen aan het creëren van een goede werksfeer.

(Lees verder na de foto’s)

TRANSPARANTE SAMENWERKING

De architect bracht ons in contact met Officious voor de inrichting en aankleding van het nieuwe pand. Al tijdens ons eerste gesprek presenteerden zij, op basis van slechts één vooraf aangeleverde tekening, een voorlopig indelingsvoorstel. Echt te gek! Daarnaast hadden ze ook al de meubels uitgekozen, waarbij ze meteen open en eerlijk waren over de kosten. Dat is echt een omgekeerde werkwijze ten opzichte van andere bedrijven, waardoor ze ons positief verrasten. De klik én hun werkwijze heeft ons overtuigd. Officious weet wat er speelt in de markt en denkt daarbij met je mee. Bij het maken van keuzes konden we proefzitten, staaltjes bekijken en langsgaan bij leveranciers. Op die manier hebben we goede keuzes kunnen maken, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. En Officious heeft ook de audiovisuele middelen geleverd. Handig, toch?!

EEN GAAF EINDRESULTAAT

Bert was onze contactpersoon en regelde alles. De communicatie en afstemming onderling waren goed, we wisten precies wanneer iets geleverd zou worden; het klopte allemaal. Hij dacht met ons mee, schakelde snel en afspraak was afspraak. Dat werkt gewoon heel fijn. We zijn blij met de samenwerking én met het gave eindresultaat! De inrichting draagt bij aan onze missie, precies zoals we voor ogen hadden.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?