parallax background

HEEMBOUW

Als ontwerpende bouwer helpt Heembouw haar klanten in het bouwproces van A tot Z. Dat doen ze voor zowel wonen als werken. Het nieuwe kantoor, dat door Heembouw zelf is gebouwd, is geheel ontworpen vanuit een circulaire, duurzame en gezonde gedachte.

KLANTCASE

EEN CIRCULAIR EN DUURZAAM KANTOOR

We zaten in Berkel en Rodenrijs en zitten daar nog steeds, op steenworp afstand van ons oude kantoor, vertelt Koen de Bruin, planontwikkelaar bij Heembouw. We hebben zelf de nieuwbouw gerealiseerd. De wens was om het meubilair dat we al hadden, mee te nemen. Omdat het nieuwe pand groter is, was er wel aanvulling nodig.

(Lees verder na de foto’s)

DE COMBINATIE VAN VERHUIZING EN LEVERING NIEUW MEUBILAIR

Voor projecten met klanten hebben we al wel vaker met Officious samengewerkt. Voor Heembouw zelf was dit de eerste keer. We hebben hen voor twee dingen benaderd: het verhuizen en het leveren van meubilair. Ze hebben meegedacht over hoe we het bestaande meubilair konden hergebruiken en wat we dan aanvullend nog nodig hadden. Samen met de interieurarchitect hebben ze alles afgestemd. Het is een mooie combinatie geweest van verhuizing en levering nieuw meubilair. Alles was voor de verhuizing al uitgedacht en geregeld en kon meteen op zijn plek worden gezet in het nieuwe pand.

BLIJ MET DE SAMENWERKING

Ik ben blij met de samenwerking. Officious wil de klant ontzorgen en dat heb ik echt zo ervaren. Alles voor de verhuizing, inclusief het inschakelen van de verhuizer, was geregeld via één partij. Dus daar hadden we geen omkijken naar. Ik ben ook blij met het eindresultaat. Onze ambities op het gebied van ontwerp en realisatie van duurzame en gezonde kantoren komt in het nieuwe kantoor mooi samen.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?