flexhub

Flexhub is een backoffice dienstverlener voor flexondernemers met ambitie.

KLANTCASE

Verandering door groei

Door de groei en verandering van hun bedrijf zag Flexhub zich genoodzaakt hun werkomgeving opnieuw in te richten en te stylen volgens hun huidige identiteit. Het eerste concept voor de look&feel van het interieur werd bedacht door Esther Canisius – interieurontwerp Canisius. Deze werd vervolgens door Officious verder uitgewerkt en ingetekend.

Multifunctioneel eet-/werkcafé

Er is gekozen om de kantine te transformeren tot een multifunctioneel eet- werkcafé om zodoende ruimte op de werkvloer te besparen en deze optimaal te benutten voor werkplekken. In het eet-/werkcafé zijn verschillende zones gecreëerd door middel van verschillend meubilair met ieder andere functionaliteiten. Door deze opdeling is het mogelijk hier ook een (informeel) overleg te houden of andere vormen van samenwerking mogelijk te maken. De bestaande keuken is deels behouden en aangevuld met nieuwe kasten en wandafwerking welke aansluiten bij de algehele stijl van het interieur.

visual signing

Officious is ook verantwoordelijk geweest voor de realisatie en was het aanspreekpunt gedurende de hele verbouwing. Als finishing touch is door een extern bureau de signing toegevoegd door visuals welke volledig aansluiten op het totale interieurontwerp en de huisstijl van You Sure.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?