parallax background

EPC

EPC (Electronic Power Control) verhuisde in 2021 van een klein knus pand naar een groot en kaal pand op het industrieterrein in Alblasserdam. Dat vroeg uiteraard om een totaalaanpak om een fijne werkomgeving te realiseren voor de mensen van EPC, specialist in het ontwerpen, renoveren en realiseren van elektronische besturingsinstallaties.

KLANTCASE

De eerste stappen

Claudia Fleuren van EPC vertelt: Toen we hadden besloten om te gaan verbouwen, dacht ik meteen aan Officious, omdat ik al eerder goede ervaringen met hen heb gehad. Met het volste vertrouwen hebben we deze uitdaging bij hen neergelegd. Tijdens de verbouwing was het heel belangrijk dat onze medewerkers door konden werken in ons pand. Door de strakke planning van Officious was dit mogelijk en hebben we totaal geen last ondervonden van de gehele verbouwing.

Huiselijk gevoel

We hebben binnen ons team echt een hele gezellige sfeer en de eerste wens was om deze huiselijke sfeer ook terug te laten komen in het nieuwe pand. Bovendien voelde het alsof er afstand was tussen onze kantoren door het grote trappenhuis in het midden van ons pand. Aan Officious de taak om sfeer te brengen en eenheid te creëren.

(Lees verder na de foto’s)

Korte lijnen en een persoonlijke samenwerking

De communicatie met Officious was duidelijk en persoonlijk,waardoor de samenwerking erg prettig verliep. Bovendien waren de lijntjes kort, waardoor ze snel konden schakelen bij aanpassingen. Ook kon ik zomaar binnenlopen bij Officious om op voorhand de producten te bekijken of om even te brainstormen over verschillende punten van de verbouwing. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en hebben ons meegenomen in het hele proces.

NIETS IS TEVEEL

Je merkt dat Bert (manager Interior) en Ellen (interieurarchitect) heel betrokken zijn en dat ze er alles aan doen om het project perfect af te leveren. Deze punten samen met hun duidelijke communicatie zorgden voor de perfecte samenwerking. Niets is teveel en alles wat we vroegen pakten ze met veel aandacht op. Bovendien werd er op de werkvloer heel netjes gewerkt en bleef er nooit rommel liggen. Alles werd meegenomen en de monteurs waren goed voorbereid en vroegen naderhand altijd of alles naar wens was. Officious neemt je alles echt uit handen bij zo’n grote verbouwing. Ze coördineren met alle leveranciers en sturen alles aan. Dat geeft bij zo’n verbouwing veel rust.

PRACHTIG EINDRESULTAAT

Deze succesvolle samenwerking zorgde voor een eindresultaat waar we trots op kunnen zijn. Alles is geschilderd en er is een nieuwe visgraatvloer gelegd. Verder hebben we nieuwe bureau’s en kasten, gezellige bankjes waar je even kan bellen, een houten wand waar de schermen in weg zijn gewerkt, een prachtig plafond en strakke glaswanden, zodat we ons echt thuis voelen op onze nieuwe werkplek.

ALLEEN MAAR POSITIEVE REACTIES

De sfeer die we wilden creëren is helemaal gelukt. Het hele team is blij met het eindresultaat en ook onze klanten die binnenkomen zijn stuk voor stuk enthousiast. Er heerst rust in het bedrijf door de indeling, de kleuren en de materialen die zijn gebruikt.

TOTAALPAKKET MET VOLLEDIGE ONTZORGING

Concluderend kan ik zeggen dat Officious een mooi totaalpakket heeft geleverd en ons daar volledig in ontzorgd heeft. Ook wanneer we nu nog vragen hebben, kan ik altijd bij hen terecht. Zo had ik recent kantoorartikelen nodig. Harry van Officious Supplies had dat zo voor mij geregeld. En Roos, marketingmedewerker en barista bij Officious, heeft ons aan het beste koffieapparaat geholpen. Zo kunnen we nu fijn werken in ons nieuwe pand, dankzij Officious.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?