Bdairy

Bdairy is een ambitieus klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsindustrie voorziet van een breed scala aan zuiveloplossingen met toonaangevende serviceniveaus.

KLANTCASE

Groei

Bdairy groeide uit haar jasje waardoor Bdairy verhuisde naar een nieuw pand. Dit was dan ook gelijk de aanleiding van het project. In de oude situatie zat men in een open ruimte, wat als prettig werd ervaren. Dit is in het nieuwe project dus ook zeker meegenomen.

(Lees verder na de foto’s. De eerste drie foto’s geven de ‘before’ (bovenste foto) en ‘after’ (onderste foto) situatie weer.)

Open cultuur

Bdairy is een bedrijf met een zeer open cultuur. Het is een laagdrempelig jong bedrijf waar veelal Engels wordt gesproken. Deze cultuur was voor onze interieurarchitect Ellen essentieel om mee te nemen in het ontwerp. ‘De medewerkers van Bdairy moeten zich prettig voelen in de ruimtes waar ze werken. Daarbij is het essentieel dat het ontwerp past bij hun identiteit,’ vertelt Ellen.

Ontwerp en realisatie

Op een mooie locatie in Dordrecht hebben wij het interieur voor Bdairy mogen ontwerpen en realiseren. Aan de ene kant het uitzicht op het water en de natuur, aan de andere zijde op het stadse leven en een stoere skatebaan. Symbolisch hebben we dit in het interieur terug laten komen door de werkgebieden strak en zakelijk te houden, terwijl bij de informele zones de kleuren en het speelse van de natuur terugkomen, passend bij Bdairy! Ook de echte planten ontbreken hierbij natuurlijk niet. Om de akoestiek te verbeteren in deze industriële ruimte, is er gewerkt met akoestische visuals met afbeeldingen die het buitenleven naar binnen halen.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?