Hoe wij werken

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving. Van het eerste ontwerp tot de uitvoering in de kleinste details zoeken we naar het beste eindproduct. Voor ieder probleem hebben wij een passende oplossing. Met als basis de lokale nuchterheid, daaraan toegevoegd onze liefde voor het creëren van mooie dingen in combinatie met ‘graag de handen uit de mouwen willen steken’. Dat maakt ons tot wie we zijn en bepaalt hoe wij werken.

Je kan uitgaan van een altijd eerlijk advies voor een duurzame inrichting waarin uitstraling, toepassing en ergonomie samenkomen. Vanuit onze expertise en passie begeleiden wij het gehele traject. Voeg tot slot nog onze competitiedrang toe, wat maakt dat je ervan kunt uitgaan dat wij gaan voor het beste!

VAN INVENTARISATIE TOT OPLEVERING

1. INVENTARISATIE

Voordat we beginnen maken we eerst kennis. Logisch, denk je? Zeker. Daarom besteden we ook de tijd aan deze kennismaking. We nodigen je dan ook graag uit in ons inspiratiecentrum zodat je kunt ontdekken wat een interieur met je doet en welke mogelijkheden er zijn.

2. SCHETSONTWERP

Vervolgens maken we een ruwe schetsindeling. Deze presenteren we aan je samen met het concept voor kleur- en materiaalgebruik. Daarbij maken we direct inzichtelijk wat de kosten voor de realisatie van dit project gaan worden. Lekker praktisch, want dan kun jij bepalen of dat ook haalbaar is.

3. VOORLOPIG ONTWERP

Hierna transformeren we de ruwe schets tot een gaaf 3D-ontwerp zodat het visualiseren van het nieuwe interieur a piece of cake wordt! Ook verwerken we de begroting tot een concrete offerte.

4. DEFINITIEF ONTWERP

En daar is dan het moment: de presentatie van het definitieve ontwerp. Wij presenteren dan, met trots, een moodboard met alle gekozen kleuren, stalen en materialen. Samen met het 3D-ontwerp zorgen we ervoor dat jullie nieuwe interieur tot leven komt.

5. REALISATIE

Ons team van monteurs staat te trappelen van ongeduld om het pand in te richten. Onder leiding van de projectmanager wordt de realisatie van het nieuwe interieur volgens de afgesproken planning uitgevoerd.

6. OPLEVERING

Na het intensieve contact tijdens het inrichtingstraject blijven wij graag in contact. Graag komen we structureel langs om een bakje koffie te drinken en het geleverde meubilair na te kijken. Let’s stay in touch!

ONZE SPECIALISTEN

WIE GAAN ER GRAAG VOOR JE AAN DE SLAG?

Ons Interior team bestaat uit verschillende persoonlijkheden, leeftijden, karakters, kwaliteiten, kennis en kunde. Vanzelfsprekend. Juist die diversiteit zorgt ervoor dat we samen toffe resultaten behalen. Nieuwsgierig naar de mensen achter deze projectaanpak? 

Team Officious Interior
"We zijn blij met de samenwerking én met het gave eindresultaat! De inrichting draagt bij aan onze missie, precies zoals we voor ogen hadden."