parallax background

ARISTO MEETING CENTER

Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Je vindt Aristo’s andere vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht CS.

KLANTCASE

Voor een grote renovatie van locatie Lunetten was er behoefte aan moderne audiovisuele oplossingen voor diverse meeting en scrum ruimtes, training ruimtes en het restaurant. Officious heeft dit project begeleid van advies tot levering, implementatie en natuurlijk support.

LEARN ANYWHERE

De audiovisuele oplossing die we voor de grote trainingsruimte hebben toegepast is Learn Anywhere. Een nieuwe en innovatieve totaaloplossing voor online educatie en training. Een toepassing die analoog en digitaal onderwijs combineert binnen het online Microsoft Teams platform én verder gaat dan dat. Aristo heeft samen met Officious een van de eerste Learn Anywhere ruimtes gerealiseerd in Nederland.

(Lees verder na de foto’s)

SCRUM EN MEETING SPACES

In deze ruimtes zijn moderne Chameleon whiteboard scrum/brainstorm wanden gecombineerd met LED schermen met draadloze Bring Your Own Meeting videoconference oplossingen van Barco en Yealink.

RESTAURANT

Voor het restaurant heeft Officious geholpen met een flinke upgrade van het audiosysteem. Met plafondspeakers, versterker, geluidsmixers en een microfoon systeem.

HYBRIDE TRAININGSRUIMTES

De bestaande trainingsruimtes heeft Officious tot een hoger niveau getild met hoogwaardige camera’s, plafondmicrofoons en draadloze Bring Your Own Meeting videoconference oplossingen van Barco. Met deze tools kunnen klanten in alle gangbare online platformen als Microsoft Teams, Zoom en Google Meet makkelijk online trainen of meeten.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?