parallax background

ANTEA GROUP NEDERLAND - HYBRIDE RUIMTES

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Marco Hannink, facility manager, vertelt over de aanleiding van het project: “We kregen signalen vanuit de organisatie dat er behoefte was aan de mogelijkheid om te overleggen zonder fysieke aanwezigheid. Antea Group is een landelijke organisatie waardoor men veel moet reizen, iets wat we nou juist willen beperken”

KLANTCASE

HYBRIDE OVERLEGGEN

Officious heeft het plan bedacht om de 90 vergaderruimtes door heel Nederland landelijk in te richten. Bij deze audiovisuele inrichting lag de focus op gemakkelijk hybride overleggen. Zodat alle medewerkers van Antea Group verbonden kunnen zijn. “Van ontwerp tot realisatie en van implementatie tot support. Wij hebben het hele proces georganiseerd.” Aldus Marius Timmer, Manager Officious Audiovisual.

(Lees verder na de foto’s)

audiovisuele oplossingen

De audiovisuele oplossingen die Officious heeft gerealiseerd in de ruimtes zijn schermen, videobars, camera’s en microfoons. Via een Barco Clickshare Conference oplossing kan men volledig draadloos alle schermen, camera’s en microfoons gebruiken. Ideaal voor de Microsoft Teams omgeving waar Antea Group mee werkt. Marco Hannink vertelt: “Voor het beheer hebben we een Barco XMS beheerstool aangeschaft zodat de huismeesters op de vestigingen de ruimtes kunnen beheren. Een huismeester uit Heereveen kan dus ook de ruimtes in Oosterhout beheren.”

DUURZAAMHEID NIET ONBELANGRIJK

Duurzaamheid staat bij Antea Group hoog in het vaandel. Bij Officious ligt de focus op ruimtes creëren waarin mensen kunnen uitblinken. Doen waar we voor bedoeld zijn, met impact op onze sociale en natuurlijke omgeving. Duurzaamheid is hierbij een belangrijk thema. Het zoveel mogelijk hergebruiken van aanwezige middelen was daarom een bouwsteen voor de visie van dit project. Daarnaast zijn schermen en andere apparatuur die nog goed bruikbaar waren, maar niet meer van de nieuwste techniek, geschonken aan stichtingen zodat ze daar nog een mooi nieuw leven kunnen hebben.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?