WIJ BRENGEN JOUW BOODSCHAP TOT LEVEN

Met audiovisuele oplossingen creëren we extra beleving en gemak zodat iedereen op zijn of haar manier kan uitblinken. Wij helpen jou om de boodschap op een professionele en aansprekende wijze over te dragen. Of het nu gaat om samenwerken, leren of beleven. Het beheren en ondersteunen van alle audiovisuele mogelijkheden binnen jouw omgeving kan een uitdaging zijn. Wij kijken met een helikopterview naar ontwikkelingen in de markt en jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan komen we tot een compleet ontwerp, waarin alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Niets is te gek! In onze aanpak inspireren wij graag vanuit drie belangrijke thema’s Health, Activity en Identity. Dat zie je in onze aanpak terug, van ontwerp tot realisatie en support.

VAN INVENTARISATIE TOT SUPPORT

1. INVENTARISATIE

Voor een goede samenwerking vinden we het belangrijk om jou als klant te leren kennen. We nodigen je daarom graag uit in ons inspiratiecentrum, zodat je kunt ontdekken wat audiovisuele oplossingen met je doen en welke mogelijkheden er zijn. We laten je graag zien welke innovaties er in de markt zijn en natuurlijk brengen we jouw behoeftes en wensen goed in kaart. Op basis hiervan stellen we een projectteam samen dat hier perfect op aansluit.

2. CONCEPT BESPREKING

Op basis van de inventarisatie van jouw behoeftes en wensen kijken we welke (innovatieve) oplossingen uit de markt daarbij aansluiten. Ook stemmen we met elkaar de visie af: waar willen we naartoe? Het projectteam presenteert in deze fase meestal twee verschillende concepten, beide met hun eigen smaak. Zo kan jij bepalen wat het beste bij jou past.

3. ONTWERP

Nu je het concept hebt uitgekozen gaan we aan de slag met de uitwerking. Daarin komt alles aan bod: techniek, visualisatie, functionaliteit en tekst en uitleg over de gekozen tools. We maken een selectie aan producten die het beste passen bij jouw ontwerp. Ook bespreken we de begroting en de planning zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

4. REALISATIE & OPLEVERING

Nu kan het echte werk beginnen! Na afstemming met de personen verantwoordelijk voor IT en Facilitair, komt ons projectteam van monteurs en technici de realisatie verzorgen.

(Op de afbeelding zie je boven een rendering van het ontwerp en onder een foto van het gerealiseerde project)

 

5. SUPPORT & SERVICE

In contact blijven is voor Audiovisual essentieel, zodat we zeker weten dat jij optimaal gebruik kan maken van alle nieuwe technieken en tools. Natuurlijk helpen we je op weg bij de oplevering, maar ook daarna staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Periodiek komen we op locatie langs en daarnaast bieden we de mogelijkheid om online remote mee te kijken. Als je er even niet uitkomt of je loopt tegen een probleem aan, helpen we je graag!

ONZE SPECIALISTEN

WIE GAAN ER GRAAG VOOR JE AAN DE SLAG?

Ons AV-team bestaat uit verschillende persoonlijkheden, leeftijden, karakters, kwaliteiten, kennis en kunde. Vanzelfsprekend. Juist die diversiteit zorgt ervoor dat we samen toffe resultaten behalen. Nieuwsgierig naar de mensen achter deze aanpak? 

Specialisten Officious Audiovisual

"Ik ben zo tevreden over het eindresultaat, dat ik iedereen wel een demo wil geven!"