NEPTUNE

Neptune is een gespecialiseerde aanbieder van maritieme oplossingen in Nederland. Hun hoofdactiviteiten zijn scheepsbouw, scheepsreparatie, verbouwing en (de)mobilisatie sinds de start in 1872. De locatie gevestigd in Hardinxveld-Giessendam is sinds januari 2017 klant bij Officious. Marlene Groeneveld vertelt meer over haar ervaring met Officious. Als receptioniste en administratief medewerkster is zij de aangewezen persoon om hier verantwoordelijk voor te zijn.

Fijne service

We vragen Marlene hoe haar bestelproces gaat. “Ik kijk altijd eerst op de webshop en vaak bestel ik dan via die weg,” vertelt Marlene. Het gebeurt alleen ook wel eens dat ze iets niet kan vinden. “Dan is het fijn dat ik bij Harry terecht kan. Ik bel hem dan op of ik mail hem. Hij weet het product dat ik zoek altijd te vinden. Al is het niet op de webshop van Officious dan is het wel ergens anders!” Marlene geeft aan dat Harry altijd met haar meedenkt en bij haar checkt of dit het product is dat ze zoekt. Dat scheelt haar veel tijd. “Ik hoef dan zelf niet moeilijk te doen, Harry zoekt het voor mij uit. Een fijne bijkomstige service.” Niet alleen met Harry is ze heel blij. De leveringen zijn ook altijd snel en op tijd. “Omdat Officious in de buurt zit komen ze vaak langs. Dat is fijn, want daardoor hoef ik nooit lang te wachten op mijn producten.”

DE SAMENWERKING

Wat vind je zo prettig aan samenwerken met Officious? Marlene: “Ik vind het heel fijn dat jullie zo behulpzaam zijn en helemaal niet opdringerig om producten te verkopen. Voor ons telt dit zeker mee om bij jullie te blijven bestellen.”

"Als ik een product niet kan vinden in de webshop, kan ik altijd bij Harry terecht... Hij weet het product dat ik zoek altijd te vinden.
Marlene Groeneveld
Neptune

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING AFMAKEN?