Projectinrichting

Als ondernemer heb je zeker, net als wij bij Officious, het welzijn van je personeel en je bedrijf voor ogen.
Een prettig en goed ingerichte werkomgeving leidt tot tevreden medewerkers én daarmee tot betere prestaties.
Hoe dat eruit ziet?! Dat is voor elke organisatie anders! Dat heeft alles te maken met jouw corebusiness en jouw manier van werken. De inrichting van jouw werkplek gaat verder dan een bureau met een bureaustoel en een computer. Het mag juist een inspirerende en motiverende omgeving zijn die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Waarbij een combinatie van functionaliteit en inspiratie de beste elementen zijn voor een goede werkomgeving.

Van ontwerp tot de uitvoering in de kleinste details

Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw werkomgeving. Van het eerste ontwerp tot de uitvoering in de kleinste details zoeken we naar het beste eindproduct. Of het gaat om een nieuwe, aangepaste of gerevitaliseerde werkomgeving.

Een compleet advies inclusief uitvoering

We integreren alle elementen als meubilair, verlichting, wand- en raambekleding en audiovisuele oplossingen. Wij adviseren je met een eerlijk advies voor een duurzame inrichting waarbij uitstraling, toepassing en ergonomie samenkomen. Vanuit onze expertise en passie voor jouw werkplek begeleiden wij het gehele traject. Van samenwerken, concentreren tot aan vergaderen bieden wij een geheel ontwerp om het hart van jouw bedrijf zichtbaar te maken voor de klant en jouw personeel.

Meubelcollectie

Op zoek naar een nieuwe inrichting?
Bekijk hier onze uitgebreide meubelcollectie.
Deze bestaat momenteel uit > 100 merken en groeit nog iedere dag.

De collectie op de website zal de komende tijd verder worden aangevuld.
Ben je specifiek op zoek en kun je het niet vinden?
Bel of mail gerust, de kans is groot dat wij je kunnen helpen!

Onze merken

Van ergonomische bureaustoelen tot prachtige design meubelen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod met producten van de mooiste merken. Bekijk hier het totale overzicht van onze merken of neem contact met ons op voor professioneel advies.

Uitgelichte projecten projectinrichting

Actueel projectinrichting

Overname van Bapri door Officious!

Eerder dit jaar hebben we aangekondigd dat Bapri en Officious een intensieve periode van samenwerken zijn aangegaan. Met veel enthousiasme kunnen we u mededelen dat deze samenwerking heeft geleid tot een overname van Bapri per 1 december. Bapri…

Orgatec 2018 | Keulen

Vorige week was het weer zover: de Orgatec in Keulen, de grootste beurs in Europa op het gebied van kantoormeubilair. Natuurlijk was het team van Officious in op de beurs in Duitsland te vinden.

De Toro zitoplossing van Lande, beestachtig goed!

De romp van dit sympathieke beest is gemaakt van multiplex afgewerkt met laminaat of fineer in combinatie met een strak gestoffeerd comfortabel zitkussen. De keuzemogelijkheden qua stoffering zijn divers. Door zijn vormgeving erg uitnodigend om op te gaan zitten!

Meubel inspiratie

Laat je inspireren!