Projectinrichting

Als ondernemer heb je zeker, net als wij bij Officious, het welzijn van je personeel en je bedrijf voor ogen.
Een prettig en goed ingerichte werkomgeving leidt tot tevreden medewerkers én daarmee tot betere prestaties.
Hoe dat eruit ziet?! Dat is voor elke organisatie anders! Dat heeft alles te maken met jouw corebusiness en jouw manier van werken. De inrichting van jouw werkplek gaat verder dan een bureau met een bureaustoel en een computer. Het mag juist een inspirerende en motiverende omgeving zijn die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Waarbij een combinatie van functionaliteit en inspiratie de beste elementen zijn voor een goede werkomgeving.

Van ontwerp tot de uitvoering in de kleinste details

Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw werkomgeving. Van het eerste ontwerp tot de uitvoering in de kleinste details zoeken we naar het beste eindproduct. Of het gaat om een nieuwe, aangepaste of gerevitaliseerde werkomgeving.

Een compleet advies inclusief uitvoering

We integreren alle elementen als meubilair, verlichting, wand- en raambekleding en audiovisuele oplossingen. Wij adviseren je met een eerlijk advies voor een duurzame inrichting waarbij uitstraling, toepassing en ergonomie samenkomen. Vanuit onze expertise en passie voor jouw werkplek begeleiden wij het gehele traject. Van samenwerken, concentreren tot aan vergaderen bieden wij een geheel ontwerp om het hart van jouw bedrijf zichtbaar te maken voor de klant en jouw personeel.

Meubelcollectie

Op zoek naar een nieuwe inrichting?
Bekijk hier onze uitgebreide meubelcollectie.
Deze bestaat momenteel uit > 100 merken en groeit nog iedere dag.

De collectie op de website zal de komende tijd verder worden aangevuld.
Ben je specifiek op zoek en kun je het niet vinden?
Bel of mail gerust, de kans is groot dat wij je kunnen helpen!

Onze merken

Van ergonomische bureaustoelen tot prachtige design meubelen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod met producten van de mooiste merken. Bekijk hier het totale overzicht van onze merken of neem contact met ons op voor professioneel advies.

Uitgelichte projecten projectinrichting

Actueel projectinrichting

Vacature fulltime interieurontwerp(st)er!

Officious is een projectinrichter uit Papendrecht met een passie voor inspirerende werkomgevingen. Of dit nu in het bedrijfsleven, de zorg of in het onderwijs is, maakt voor ons geen verschil.

Wij doen dit met een groep enthousiaste collega’s die een…

Blijf in beweging met de UPis1!

De design kruk UPis1, van Interstuhl, ondersteunt tijdens de dagelijkse routine en brengt je in beweging. Deze actieve kruk kan als alternatief op de bureaustoel gebruikt worden. UPis1 is multifunctioneel inzetbaar, stimuleert beweging en biedt prettig zitcomfort.

Gezondheid op de werkvloer – 10 tips!

Wil jij een gezondere levensstijl bewerkstelligen? Wij hebben een aantal tips die jou kunnen helpen om dit door te voeren tot aan je werkplek. Aangezien je hier veel tijd doorbrengt, is het essentieel dat je hier ook een aantal nieuwe dingen aanwent.

Meubel inspiratie

Laat je inspireren!