Projectinrichting

Als ondernemer heb je zeker, net als wij bij Officious, het welzijn van je personeel en je bedrijf voor ogen.
Een prettig en goed ingerichte werkomgeving leidt tot tevreden medewerkers én daarmee tot betere prestaties.
Hoe dat eruit ziet?! Dat is voor elke organisatie anders! Dat heeft alles te maken met jouw corebusiness en jouw manier van werken. De inrichting van jouw werkplek gaat verder dan een bureau met een bureaustoel en een computer. Het mag juist een inspirerende en motiverende omgeving zijn die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Waarbij een combinatie van functionaliteit en inspiratie de beste elementen zijn voor een goede werkomgeving.

Van ontwerp tot de uitvoering in de kleinste details

Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw werkomgeving. Van het eerste ontwerp tot de uitvoering in de kleinste details zoeken we naar het beste eindproduct. Of het gaat om een nieuwe, aangepaste of gerevitaliseerde werkomgeving.

Een compleet advies inclusief uitvoering

We integreren alle elementen als meubilair, verlichting, wand- en raambekleding en audiovisuele oplossingen. Wij adviseren je met een eerlijk advies voor een duurzame inrichting waarbij uitstraling, toepassing en ergonomie samenkomen. Vanuit onze expertise en passie voor jouw werkplek begeleiden wij het gehele traject. Van samenwerken, concentreren tot aan vergaderen bieden wij een geheel ontwerp om het hart van jouw bedrijf zichtbaar te maken voor de klant en jouw personeel.

Meubelcollectie

Op zoek naar een nieuwe inrichting?
Bekijk hier onze uitgebreide meubelcollectie.
Deze bestaat momenteel uit > 100 merken en groeit nog iedere dag.

De collectie op de website zal de komende tijd verder worden aangevuld.
Ben je specifiek op zoek en kun je het niet vinden?
Bel of mail gerust, de kans is groot dat wij je kunnen helpen!

Onze merken

Van ergonomische bureaustoelen tot prachtige design meubelen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod met producten van de mooiste merken. Bekijk hier het totale overzicht van onze merken of neem contact met ons op voor professioneel advies.

Uitgelichte projecten projectinrichting

Actueel projectinrichting

Een goede werkomgeving door Health, Activity en Image (HAI)

Wij helpen organisaties bewuste keuzes te maken vanuit onze expertise gebieden, zodat ze een betere werkomgeving krijgen. Dit doen we door onze klanten te inspireren. Zo klinkt de missie van Officious. Wij inspireren onze klanten aan de hand van de…

#BETERTHUISWERKEN – LET OP UW HOUDING

Op kantoren is er bij de aanschaf van bureaumeubelen veel aandacht voor een gezonde houding. Bij thuiswerk is dit uiteraard niet minder belangrijk!

Hierbij een aantal praktische tips voor een goede werkhouding:…

‘We zorgen echt dat alles voor de klant goed geregeld wordt.’

Altijd vrolijk. Altijd een rondje door alle kantoorruimtes om iedereen gedag te zeggen. Altijd vol energie om weer aan de slag te gaan. Altijd in voor een praatje. Dat is Mohammad Alokla. Kort gezegd: Mo. 

 

Bijna een

Meubel inspiratie

Laat je inspireren!