Portfolio

Flexhub

Als je bedrijf uit zijn jas groeit, is het een mooi moment om te kijken of de stijl nog bij je past. Bij Flexhub was dat niet het geval. Daarom gingen we aan de slag met een herinrichting en restyling van hun werkomgeving.

Vraag
Flexhub groeide en ook hun identiteit veranderde. Daarom moest het bedrijf de werkomgeving opnieuw inrichten. Ze besloten om het interieur gelijk in lijn te brengen met hun nieuwe identiteit. Esther Canisius bedacht het eerste concept voor de look & feel. De uitwerking en realisatie namen wij voor onze rekening.

Ontwerp

In het hele interieur is de identiteit van Flexhub te voelen: fris en stoer. Het hart van deze werkomgeving is de kantine. Om ruimte te besparen, kreeg deze meerdere functies. Er zijn verschillende zones met diverse meubels die uiteenlopende functionaliteiten hebben. Je kunt er heerlijk lunchen, maar ook informeel overleggen of op andere manieren samenwerken. De bestaande keuken bleef deels behouden. We vulden hem wel aan met nieuwe kasten en wandafwerkingen. Daardoor vormt hij toch één geheel met de rest van het interieur. De signing ‘Work hard. Flex hard.’ maakt het helemaal af.

Uitvoering

De look & feel is verzonnen door Esther Canisius. Officious rolde deze tot in alle hoeken uit door het te vertalen naar een interieurontwerp op maat. Wij waren ook het aanspreekpunt tijdens de verbouwing. Een extern bureau zorgde voor de signing op de muur.

Samenwerking

De samenwerking met Flexhub en Esther Canisius Interieurontwerp verliep vloeiend. Korte lijnen en duidelijke communicatie, daar houden we van.

Resultaat

Visie, uitvoering en finishing touch vielen als puzzelstukjes in elkaar. Het resultaat is een perfect passende werkomgeving die de identiteit van Flexhub uitstraalt.

Al klaar voor een
waardevolle werkomgeving?

Niet wat wij doen, maar hoe we dat doen. Dat is wat het verschil maakt. Jouw wensen zijn voor ons leidend binnen het ontwerp dat wij maken voor jouw ideale werkomgeving.

Neem contact met ons op