Kantoorartikelen

Hoe je werkplek er ook uitziet, kantoorartikelen zijn onmisbaar binnen elke zakelijke omgeving. Wij helpen je graag bij het vinden van oplossingen en artikelen die bij jouw werkomgeving en werkzaamheden passen.
Persoonlijk, hoge service en snel. Of het nu gaat om een vast aanspreekpunt bij onze binnendienst, waar je met al jouw vragen en opmerkingen terecht kunt, of de levering op de door jouw gewenste plek. Wij zetten net dat stapje extra!

Advies op Maat

Wij denken mee in welk assortiment aansluit bij jouw behoefte, hoe je kosten kunt besparen en hoe je de voorraad kunt managen. Daarin nemen wij deze belangrijke zorg van jou over en kun jij je richten op datgene wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf.

Naast het feit dat wij flexibel en persoonlijk zijn, zijn wij in staat om een breed assortiment te bieden. Met onze kennis, ervaring en expertise en onze samenwerking met Quantore is bijna alles mogelijk. Bij Officious vind je het meest uitgebreide assortiment met meer dan 40.000 kantoorartikelen en facilitaire producten. Wij leveren alle bekende A-merken en ons voordelige huismerk Quantore. Processen kunnen geoptimaliseerd worden, waarin we met elkaar de indirecte kosten kunnen beheersen en verkleinen. Hierbij kun je denken aan voorraadbeheer, optimale bestellingen door ons bestelsysteem en transport.

Bestellen kantoorartikelen

Dat jij tevreden bent over onze oplossingen en dienstverlening is bij ons als Officious het allerbelangrijkste! Onze service houdt daarom niet op bij het afsluiten van een overeenkomst, maar wij zetten graag onze tijd en kennis in om jouw processen te optimaliseren.
Het bestellen van kantoorartikelen verloopt soepel via onze webshop. Onze bestelpagina is op maat voor jou in te richten, zodat je snel en gemakkelijk kunt bestellen. De volgende dag wordt de bestelling persoonlijk door ons geleverd, op de door jouw gewenste plek.

Bestel je liever telefonisch of wil je geadviseerd worden? Vraag het onze specialisten, Peter en Harry, zij helpen je graag!

Actueel kantoorartikelen

Met Officious en HP naar de winterefteling

Met HP en Officious maak je nu kans op kaartjes voor de Winterefteling. Besneeuwde sprookjestaferelen, houtvuurtjes om je te warmen en schaatsen bij het ijspaleis.. Kijk snel hoe je kunt winnen!

“De snelheid van leveren is een groot pluspunt. Hierdoor kunnen we onze eigen voorraden laag houden.”

Holmatro is een innovatief bedrijf, dat hydraulische gereedschappen en systemen levert. Ze houden zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van reguliere producten en klantspecifieke oplossingen voor in de industrie, voor reddingsdiensten en speciale politie- en legereenheden. Dit doen ze…

De oplossing voor prikkels op het werk.

Kantoortuinen. Het is het nieuwe werken. Door grote open ruimtes met flexplekken kun je flink op werkplekken besparen. Minder vierkante meter per werknemer, terwijl er toch het gevoel van openheid en ruimte ontstaat. Het is ook nog eens praktisch. Je

Klanten vertellen

Branche: Verhuur aggregaten, koeltorens en koelmachines

De reden voor Aggreko om zaken te doen met Officious is: goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service. Snelle bezorging en vast contactpersoon. Flexibele instelling.

‘Je krijgt wat je bestelt, en snel!’ – Jennifer Meijer

Branche: Import airconditioners

De reden voor Intercool om zaken te doen met Officious is: Betrouwbaar en persoonlijk bedrijf. Medewerkers staan altijd klaar om oplossingsgericht met je mee te denken. Een zeer uitgebreide collectie met veel keuzemogelijkheden. Prima productkwaliteit.

‘Officious is een betrouwbaar, flexibel en persoonlijk bedrijf.’ – Manon van Noort

Branche: Tanktransport

De reden voor Schenk om zaken te doen met Officious is: Ontzettend goede service, snelle levering en goede prijzen. Wij werken al jaren met Officious samen naar zeer volle tevredenheid. De mensen zijn er allemaal behulpzaam, vriendelijk en staan echt altijd voor je klaar.

Al vele jaren zeer tevreden! –  Suzanne van Oudheusden