parallax background

GROENEVELD TRANSPORT EFFICIENCY

Groeneveld Transport Efficiency is toonaangevend op het gebied van efficiency en veiligheid verhogende systemen voor de transport- en logistieke sector. Ze bieden een op maat gesneden oplossing voor elke toepassing in transport en logistiek. Vanuit Officious wilden wij dan ook niets liever dan een inrichting creëren die naadloos aansluit bij hun persoonlijke wensen.

(Lees verder na de foto’s)

Traditionele kantooromgeving loslaten

Van origine was de kantooromgeving traditioneel met kleine gesloten kantoortjes. De wens was om daar verandering in te brengen en werkomgevingen te creëren die meer passen bij de huidige trend in kantooromgevingen. Het traditionele stukje is losgelaten en daarvoor in de plaats zijn mooie open kantoortuinen en kantoren met transparante glazen wanden gerealiseerd. De transparante glazen wanden hebben een positief effect. Door meer natuurlijke lichtinval worden de werkomgevingen prettiger om in te werken voor de medewerkers van Groeneveld.

Samenwerking met Axance en Vepa

Het ontwerp is gemaakt door Officious in samenwerking met Axance voor de vaste inrichting en Vepa voor de losse inrichting.

BENIEUWD HOE WE EEN WAARDEVOLLE WERKOMGEVING VOOR JOU CREËREN?