HP- winactie toners en inktcardridges!

Datum: 27 nov 2017

HP- winactie toners en inktcardridges!

Bestel jij voor meer dan € 100 aan toners en inktcartridges van HP? Dan maak je kans op veel mooie prijzen. Deze actie geldt tot het einde van dit jaar.* Mocht jij in deze periode meerdere bestellingen boven de € 100 plaatsen, dan maak je alleen maar meer kans! Er is geen maximum aan het aantal bestellingen dat je mag plaatsen. Hoe vaker je bestelt, des te meer kans je maakt op één van de volgende prijzen:

HP X2 210 G2 Detachable PC
Een flexibele laptop voor de mobiele professional die gebruikt kan worden als complete laptop of compacte tablet. Het scherm is namelijk loskoppelbaar van het toetsenbord. De laptop beschikt onder andere over een Windows 10 Pro besturingssysteem en 2 vaste geïntegreerde webcamera’s. Ideaal voor op kantoor en daarbuiten.

Wijnkoeler inclusief muziek en licht! (x2)
Deze mooie eyecatcher is een LED-lamp, Bluetooth speaker en koeler in één. Dit product is ideaal in gebruik en komt prachtig tot zijn recht in de tuin, op het terras en in de keuken. Naast functionaliteit en prachtig design straalt de multifunctionele wijnkoeler een gezellige en positieve sfeer uit. Onder de deelnemers verloten wij twee van de grootste varianten voor een maximaal effect.

HP Sprocket printer (x3)
Print direct foto’s met deze unieke, draagbare printer ter grootte van een mobiele telefoon. Je kunt de foto’s zelfs op ieder gewenst oppervlak plakken door het verwijderen van het achtervel. Stuur de foto’s gemakkelijk naar de printer via Bluetooth. Wij verloten maar liefst drie Sprocket printers!

Een overheerlijke verantwoorde high tea voor 2 personen bij Loes (x4)
Geniet van een heerlijke high tea voor twee personen bij Loes, gevestigd op een gezellige dijk in Papendrecht. Prachtige en smaakvolle hapjes van pure producten geserveerd met heerlijke thee. Deze prijs wordt vier keer weggegeven onder de deelnemers.

Na de actieperiode worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt via onze social-mediakanalen. Stay tuned! 
*Deze actie geldt van 28 november t/m 31 december 2017.

Toners en cartridges kun je bestellen via onze webshop. Heb je nog geen inloggegevens, bel dan Peter of vul het registratieformulier in.

Deel dit nieuws