Documentbeheer

Jouw documentenstroom is enorm belangrijk voor jouw organisatie. Of het nu gaat om printen, kopiëren, scannen of zelfs integratie met jouw softwarepakket(ten). Vandaag de dag zijn efficiënte werkprocessen en informatievoorziening leidend in jouw documentbeheer.

Met deze thema’s in gedachten, hebben wij besloten intensievere samenwerking aan te gaan met partners die daarin meer waarde kunnen toevoegen voor jou. Het vraagt tegenwoordig verregaande specialistische kennis en ervaring om te helpen bij de uitdagingen die jij hebt. Onze partners zijn UC Systems en Printerservice.

Met deze strategische partnerships verliezen we jou uiteraard niet uit het oog. Heb je reeds een servicecontract dan kun jij jouw bestellingen van toners, of service-aanvragen bij ons melden. Bel Martin, vul het formulier in of mail ons.

Onze partners

Onze partner binnen ICT is UC systems, een bedrijf met uiterst gedreven professionals. Als innovatieve samenwerkingspartner zetten zij, waar mogelijk, de nieuwste ICT-technologieën in voor jouw bedrijf. Zij geloven in de kracht van hun producten en oplossingen én staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze partner voor al het onderhoud van je printers en de oplossing van storingen. Zij zijn het bekende gezicht die al jaren de service verzorgen vanuit Officious.
Printerservice verzorgt ook voor kantoormachines die niet onder contract bij Officious staan service en onderhoud.