De juiste tools voor effectief samenwerken en ontwikkelen.

Datum: 13 nov 2019

De juiste tools voor effectief samenwerken en ontwikkelen.

Scrum is één van de beste manieren om de werkwijze tussen collega’s effectiever te maken. Het creëert betrokkenheid bij het plannen, taken worden verdeeld en blokkades komen sneller boven water. Je krijgt inzicht in de voortgang van een project en nevenzaken die niet strikt noodzakelijk zijn, worden eerder uitgefilterd. Of je nu werkzaam bent in de IT, marketing, HR en Finance, als engineer of in de designbranche, Scrum heeft zijn succes bewezen!

Wij hebben de beste tool voor je om Scrum nog effectiever te maken! De Nureva Span Workspace. Dit is een interactieve wall. Een digitaal bord met digitale post-its. Stel je voor! Een post-it die blijft hangen op de plek waar je hem op plakt! Tenzij je het middels het touchscreen weer verschuift natuurlijk.

De Nureva Span is niet alleen handig voor Scrum. Het is uitermate goed bruikbaar voor alle Agile frameworks. Maar ook voor scholen, HBO’s, universiteiten. Eigenlijk is het geschikt voor iedereen die effectief wil en moet samenwerken. En als iemand om wat voor reden niet op locatie aanwezig kan zijn, dan kan hij/zij op afstand gewoon meedoen.

Cloud-based visueel samenwerken

Met de Nureva Span Workspace breng je creatieve sessies naar een hoger plan. Het ‘digitale canvas‘ in de cloud brengt je samen, ongeacht waar iedereen is. Denk mee en maak aantekeningen, deel een PDF, foto, of schets een idee. Zo werk je als team efficiënt aan een project, product of ontwerp zonder dat je in dezelfde ruimte hoeft te zijn!

Hoe werkt dit?

  • Start een Nureva Span sessie.
  • Dit kan vanaf een touchscreen of bv een Nureva Wall interactieve muur.
  • Anderen kunnen er vervolgens ’inspringen’ vanaf telefoon, laptop of een andere vergaderruimte.
  • Binnen no time visualiseer je ideeën en bouw en organiseer je een project.
  • Ideaal voor scrum/agile meetings, creatieve ontwerpers of schoolprojecten.

De Nureva Wall uitproberen?

Officious is leverancier van de Nureva Wall. We weten er daarom alles vanaf en die kennis delen we graag met je. Neem vandaag nog contact op met Bert.

Eerst uitproberen hoe dit werkt? Geen probleem! Wij hebben de Nureva Wall in huis. Kom langs bij Officious in Papendrecht en we laten je het zien. De koffie staat klaar!

Deel dit nieuws