Kies categorie

Interstuhl

Het Duitse familiebedrijf Interstuhl is opgericht in 1961 en is uitgegroeid tot een begrip in heel Europa. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt wereldwijd stoelen voor bedrijven. De producten kernmerken zich door een uniek design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologieën hoge mate van milieubewustzijn en duurzaamheid.  Dat Interstuhl wereldwijd gevonden wordt, blijkt wel; In 2008 zat zelfs Geheim Agent James Bond, de beroemde 007, op een Interstuhl stoel.

 

Ergonomie zit in de genen van Interstuhl, in 1961 werd de eerste succesvolle high-performance stoel ontworpen om stress en belasting weg te halen van werkende mensen. Het motto van Interstuhl: “Kennis van zitten: ons voordeel”.  De combinatie van degelijke Duitse kwaliteit en uitstekende zitoplossingen maken het merk tot een gevestigde naam in Europa.

 

Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. Wilt u meer informatie over Interstuhl, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel 078 – 303 13 30 of neem per email contact met ons op voor meer informatie.