De Noord – Chemicals

Organisatie De Noord - chemicals
Branche De Noord is een flexibele, klantgerichte onderneming, gespecialiseerd in de handel en distributie van (bulk)chemicaliën.
De uitdaging Bij De Noord verzorgde Officious het totaal pakket. De verdieping in het nieuwe pand was volledig leeg, casco. Aan de hand van het geïnventariseerde PVE heeft Ellen, onze interieurarchitecte, een indeling gemaakt voor de nieuwe werkplek. De wens van De Noord stond hierin centraal. Dat uitte zich bij De Noord in het aantal werkplekken, een directiekantoor, een opslagruimte, een informeel zitje, een vergaderruimte voor minimaal 8 personen en de pantry met zowel hoge als lage zitplaatsen. Het geheel mocht een wat industriële uitstraling hebben en men zou graag verschillende doch passende sferen zien. Het geheel moest kwaliteit en betrouwbaarheid uitstralen. Tevens werd door onze audiovisuele afdeling Sonos geïntegreerd in het pand, en verzorgde de afdeling kantoorartikelen de door ons ontworpen verhuiskaart.

Samen met De Noord chemicals is het nieuwe casco kantoorpand volledig ontworpen en ingericht door Officious. Alle afdelingen van Officious waren betrokken bij deze metamorfose.