Learn Anywhere – de totaaloplossing voor het onderwijs

Datum: 17 mrt 2021

Learn Anywhere – de totaaloplossing voor het onderwijs

Nu leerlingen en studenten weer gedeeltelijk naar school mogen, zitten leerkrachten en docenten met een dilemma. Ligt je focus bij de leerlingen die voor je zitten of bij diegene die online thuis je les volgen als gevolg van de coronamaatregelen? Je hebt ogen voor en achter en van opzij nodig om al je studenten evenveel aandacht te geven.

Leerlingen die thuis zitten voelen zich buitengesloten van de klas omdat ze veel minder deel uitmaken van de les. Minder zichtbaar zijn voor hun klasgenoten.

Totaaloplossing met maximale ondersteuning

Voorlopig lijkt er nog niet veel aan de situatie te gaan veranderen en zullen er zowel leerlingen thuis als in het klaslokaal de les volgen. Gelukkig is er een totaaloplossing voor het onderwijs. Een oplossing die ervoor zorgt dat de leerkracht zich weer focussen op alle leerlingen die aan de les deelnemen. Een oplossing die ervoor zorgt dat de leerlingen die thuiszitten meekrijgen wat er in de les gebeurd.

 

Een maximale ondersteuning, voor zowel de docent als de leerling. Zodat het weer makkelijker wordt om kwalitatief onderwijs te geven. En het is ook nog eens toekomstgericht omdat deze totaaloplossing ook zijn nut bewijst als wel alle leerlingen weer naar school kunnen om onderwijs te volgen.

 

Meer weten over Learn Anywhere en hoe het werkt?

leren op afstand

Deel dit nieuws