De toegevoegde waarde van een beelddenker voor afdeling Audiovisueel

Datum: 29 apr 2020

De toegevoegde waarde van een beelddenker voor afdeling Audiovisueel

Audiovisueel - afdeling Officious - Marius Timmer

Marius is een visionaire beelddenker. Grote woorden, maar belangrijk om te kunnen begrijpen wie hij is en welke toegevoegde waarde hij heeft voor Officious. En dus voor klanten. Hij zit al ruim 15 jaar in de av-markt.

Verbinden, verbeteren, verbazen is een motto waar ik naar leef”, zo vertelt Marius. “Als ik bijvoorbeeld een vraag krijg voor apparatuur voor een vergaderkamer, ga ik op zoek naar het beste voor het beschikbare budget. Liever nog neem ik de aanvrager mee op een denkbeeldige reis langs de mogelijkheden, zodat het niet ‘één van de vergaderkamers’ wordt. Het eindresultaat kan dan een multifunctionele vergaderkamer zijn die geschikt is voor nu, maar ook voor de toekomst. Waarmee je bijvoorbeeld een 3D-ontwerp tot leven brengt door middel van simulatie. Of een vergaderkamer waarbij het samenwerken op afstand geoptimaliseerd is door middel van handige toepassingen. Wij, als Officious, hebben als doel om klanten helpen bewuste keuzes te maken. Maar natuurlijk staat op de eerste plaats het leveren van de allerbeste audiovisuele technologische toepassingen.”

  Partnerschappen met experts en de betere merken

Waar Marius heel blij van wordt is helpen. Marius: “Helpen zit in mijn DNA, zoals bij veel andere medewerkers van Officious. Bij een klantvraag of probleem bedenk ik me de allerbeste oplossing. Doordat ik al best een tijdje meedraai in de audiovisuele oplossingen, ken ik veel experts in onderwerpen als samenwerken op afstand, virtual reality, simulatie en augmented reality. En die experts staan te trappelen om samen te werken. Daarnaast hebben we het laatste jaar veel tijd besteed aan het opzetten van samenwerkingen met de betere merken in de AV-markt. We kijken ernaar uit deze partnerschappen in te zetten ten gunste van onze klanten.” 

Audiovisueel - afdeling Officious - Marius Timmer-2

  Marius’ toekomstverwachting

Marius verwacht veranderingen in de manier waarop we werken. “De corona-crisis heeft ervoor gezorgd dat we ineens allemaal thuis moesten werken. Daardoor blijkt wat wij, vanuit de av-markt, al jaren proberen duidelijk te maken: flexibel werken is mogelijk voor een groot deel van de bedrijven. Wel zijn er diverse toepassingen die het werken op afstand beter maken. Daar probeer ik anderen bewust van te maken.” 

  Terug van weggeweest

Marius is, zoals zijn achternaam al doet vermoeden, de broer van Wouter. Samen zijn ze een aantal jaar verantwoordelijk geweest voor Officious. Sinds hij in 2014 naar Finland is verhuisd, had hij geen actieve rol meer binnen Officious. Zijn aandeelhouderschap is wel gebleven. Sinds januari 2020 is hij weer terug van weggeweest. Marius is nu verantwoordelijk voor de afdeling Audiovisueel. Niet geheel toevallig, want daarover heeft hij veel kennis gedaan de afgelopen jaren. En, op het moment van schrijven, is hij bezig met de remigratie naar Nederland. 

  WOUTER OVER MARIUS 

Door groei binnen de organisatie was het nodig om iemand toe te voegen voor team Audiovisueel. Daar was en is Marius met zijn ervaring de beste persoon voor. De kwaliteiten en waarde die hij bezit, is enorm aanvullend op het bestaande team. Door zijn betrokkenheid bleef hij zijn drive om voor het beste te gaan, op de achtergrond altijd inzetten. Nu hij terug is, zie ik uit naar de diversiteit die we nu nog meer kunnen bieden!

Deel dit nieuws