#BETERTHUISWERKEN – BLIJF VERBONDEN

Datum: 18 mrt 2020

#BETERTHUISWERKEN – BLIJF VERBONDEN

Al ontmoeten we elkaar nu veel minder in persoon, het is essentieel dat groepsgewijze werkzaamheden en afspraken met zakenrelaties door kunnen blijven gaan. Juist in deze bijzondere tijd willen we het contact met elkaar goed onderhouden. Vaak werken platforms als Skype en Teams in combinatie met de mobiel en laptop hiervoor afdoende. Soms is het nodig om voor de thuiswerkers een aanvullende camera en een headset aan te schaffen.

Voor videoconferencing op kantoor hebben we een mooi pakket samengesteld, waarmee u snel en veilig online kunt blijven afspreken met collega’s en externe relaties. Onze oplossing werkt bijvoorbeeld perfect met Microsoft Teams, Google Hangouts, Zoom en andere bekende online platformen.

  • LG 65” infoscherm: 4K LED scherm met 3 HDMI aansluitingen. Wandbeugel inbegrepen.
  • Poly Studio USB: premium breedbeeld video soundbar. Met hoogwaardige speakers en microfoons.
  • Noiseblock voor elimineren van omgevingsgeluid en Full HD camera met een automatisch ‘volg de spreker’ (zoom) systeem.
  • Installatie in regio Drechtsteden en Rijnmond inbegrepen.

Actieprijs van € 2350.- ex BTW

We hebben hiernaast nog veel meer oplossingen om kleine tot grote groepen mensen online te kunnen verbinden.
Voor vragen en advies staan we ook op Microsoft Teams voor u klaar: marius@officious.nl

Deel dit nieuws