#BETERTHUISWERKEN – EEN EFFECTIEVE WERKPLEK

Datum: 18 mrt 2020

#BETERTHUISWERKEN – EEN EFFECTIEVE WERKPLEK

In een thuiswerkplek kan afleiding een uitdaging zijn. Daarom is het goed om het thuiskantoor zo in te richten, dat u zo effectief mogelijk kunt werken. Investeer bijvoorbeeld een uur van uw tijd in een opgeruimd bureau. Met alles binnen handbereik wat u normaliter op kantoor gebruikt, zodat u niet steeds naar materiaal hoeft te zoeken. Richt een lade of een dienblad in met een nietmachine, perforator, pen, schrijfblok en wat u maar meer nodig heeft.
Zo kwam één van onze eigen medewerksters er achter dat ze dagelijks normaliter aardig wat pagina’s afdrukt, terwijl ze thuis geen printer had. Een huisprintertje is dan een kleine aanschaf die veel ontlast. U kunt uiteraard ook cartridges bestellen voor een privéprinter en papier vanuit kantoor meegeven.

Aandachtsartikelen:

Deel dit nieuws