Visser & Smit Hanab: ‘Officious geeft altijd goed advies.’

Datum: 28 jun 2019

Visser & Smit Hanab: ‘Officious geeft altijd goed advies.’

Visser & Smit Hanab (V&SH) is onderdeel van VolkerWessels. Bij V&SH werken ongeveer 1200 mensen, professionals in hun vak. Een bedrijf waar Vakmanschap, Veilig Werken en Verantwoordelijkheid voor project, opdrachtgever en omgeving hoog in het vaandel staan.

Onze mensen ontwikkelen, bouwen en onderhouden technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor elektra, water en energie. Het hoofdkantoor van V&SH is gevestigd in Papendrecht aan de Rietgorsweg.

Prijs-kwaliteitverhouding

Hoe is Visser & Smit Hanab bij Officious terechtgekomen? ‘Officious levert ons al van oudsher kantoorartikelen,’ vertelt Thomas van der Kaap, Facilitair Manager bij V&SH. ‘Doordat we dorpsgenoten zijn, was het voor ons een makkelijke keuze. Uit de vergelijkingen die we indertijd maakten bleek dat ze ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hadden.’ 

 

‘Doordat we tevreden hierover waren, hebben we besloten om ook kantoormeubilair bij Officious te bestellen. We hebben natuurlijk wel even een prijsvergelijking gedaan en wederom bleek Officious een goede prijs-kwaliteitverhouding te leveren, waarover we tevreden zijn.’

“Het contact en de aandacht is altijd persoonlijk.”

‘We zijn erg tevreden over Officious. Ze zijn flexibel, snel, denken mee en geven altijd goed advies. De samenwerking is erg prettig. Er is een goede klik en het contact en de aandacht is altijd persoonlijk. Of het nou gaat om nieuw meubilair of kantoorartikelen, wij zijn helemaal tevreden!’

 

Meer weten over Visser & Smit Hanab? Kijk op https://www.vshanab.nl/

Deel dit nieuws