De Toro zitoplossing van Lande, beestachtig goed!

Datum: 24 sep 2018

De Toro zitoplossing van Lande, beestachtig goed!

Dit opvallende object is de Toro van Lande! Deze zitoplossing prikkelt de creativiteit. Het metalen schrijfblad biedt ruimte aan het maken van notities op een schrijfblok, maar ook is er voldoende ruimte beschikbaar voor een tablet of laptop. De geïntegreerde kapstok biedt mogelijkheid om een jas of tas op te
 hangen. In een bibliotheek, op een school, in een wachtruimte of in een brainstormruimte komt dit meubel het beste tot zijn recht. Plaats ze met meerdere in een groep bij elkaar en deze creatieve vergaderstoel zorgt voor een andere manier van overleggen.

De romp van dit sympathieke beest is gemaakt van multiplex afgewerkt met laminaat of fineer in combinatie met een strak gestoffeerd comfortabel zitkussen. De keuzemogelijkheden qua stoffering zijn divers. Door zijn vormgeving erg uitnodigend om op te gaan zitten! Het bekken wordt gekanteld wanneer je gaat zitten op de Toro, wat zorgt voor een rechte rug als resultaat. Een ergonomische zit dus.

Nieuwsgierig of de Toro wellicht past binnen uw organisatie? We adviseren u graag! En komen proefzitten is ook altijd een mogelijkheid.
Bekijk meer foto’s en andere mooie Lande producten in onze meubelcollectie.

Deel dit nieuws