Palau Capsule nieuw mooi akoestisch zitprogramma

Datum: 14 jun 2018

Palau Capsule nieuw mooi akoestisch zitprogramma

De akoestische soft seating serie genaamd ‘Capsule’ werd door Palau gepresenteerd op Design District in Rotterdam vorige week. De Palau Capsule is leverbaar als een fauteuil, tweezits- en driezitsbank. Ontworpen door Kateryna Sokolova uit Oekraïne.

 

Van alle akoestische zitprogramma’s die er op de markt te krijgen zijn, valt deze nieuwe serie van Palau op door haar interessante design. Ze zijn er in geslaagd weer iets anders toe te voegen door de mooie vormgeving. Daarnaast is ook de akoestische werking van een hoog niveau.  Zodra je plaatsneemt in deze akoestische fauteuil, dan ervaar je heel goed het effect: binnen een drukke ruimte, is dit een oase van rust.

 

Uiteraard zijn de modellen in diverse materialen en kleurcombinaties uit te voeren. Geïnspireerd door het model? Dan komen we graag met u in contact om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

 

Het merk Palau

Ons enthousiasme over het Nederlandse merk Palau mag duidelijk zijn. Zo hebben we het unieke kastenprogramma Kwart met veel plezier in gebruik. En passen we de producten graag toe in onze ontwerpen.

 

Meer van de ontwerpster: sokolova-design.com

Meer producten van Palau: officious.nl/brand/palau

 

Deel dit nieuws