Salone del Mobile 2018: lees hier de nieuwste ontwikkelingen!

Datum: 7 mei 2018

Salone del Mobile 2018: lees hier de nieuwste ontwikkelingen!

De Salone del Mobile is één van de belangrijkste design beurzen van de wereld. Helaas zijn wij zelf niet geweest in Milaan dit jaar. Uiteraard zijn we wel op de hoogte van de ontwikkelingen, en daarom lichten wij graag het merk Artifort voor u uit! Artifort heeft een aantal toffe noviteiten geshowd op de beurs.

In het kort de 3 mooiste en opvallendste producten:

  • Een modern, maar ergens klassiek ogend, sofa familie: Figura. Een karaktervol design welke te configureren is naar elk gewenste uitvoering. Naast de combinatie van elementen ook nog eens in talloze stoffen of leren te bekleden. Een ware traktatie voor het oog, en een heerlijk zitcomfort.

https://www.artifort.com/collection/model/detail/sofas_figura

  • Soms komt er iets langs wat gewoon mooi, leuk en functioneel is. De Moby heeft een speels design en kan in de meest uitgebreide stoffen en kleuren uitgevoerd worden. Zet hem in een mooi hoekje, en je kan op een rustig plekje je voorzien van het mooi nieuws uit een tijdschrift.

https://www.artifort.com/collection/model/detail/special_seating_moby

  • De trend van de afgelopen jaren is groen, veel groen. Dus er volgen logischerwijs ook meubels om de planten een mooie plek te geven. Dit is er één van: de Balans Mini. Het elegante design, het materiaalgebruik, en de keus in hoogte maakt dat je mooie planten op een prachtige manier gepresenteerd worden.

https://www.artifort.com/collection/model/detail/side_tables_balans_mini

 

 

Deel dit nieuws