Gratis soundbar, E-cleaner en Stylus bij een ETX E-SCREEN!

Datum: 6 mrt 2018

Gratis soundbar, E-cleaner en Stylus bij een ETX E-SCREEN!

Maak kennis met de ETX E-Screens!

Het gebruik van de ETX touchscreens van Legamaster is een indrukwekkende interactieve ervaring. Ervaar de veelzijdigheid bij elke vergadering, les of presentatie. Naast dat het mogelijk is om een ETX E-Screen direct op een computer aan te sluiten, kan het scherm ook zonder computer gebruikt worden. De ETX E-Screens beschikken namelijk over een Android besturingssysteem. Als deelnemer kun je je laptop of ander apparaat draadloos verbinden. De interne router biedt de mogelijkheid om inhoud, annotaties en andere informatie moeiteloos offline en online te delen en te bewerken.

De bediening is heel vanzelfsprekend door de intuïtieve, overzichtelijke controleknoppen.

 

Dankzij de anti-reflectie coating en een ingebouwde automatische helderheidssensor is het beeld van het ETX e-Screen vanuit elke gezichtshoek optimaal. Aangevuld met de visuele impact van beelden in

Full-HD of Ultra-HD, overtreft de ETX-serie alle verwachtingen.

 

Koop je tijdens deze actie een ETX E-screen? Dan ben je helemaal voorzien! Je krijgt namelijk de volgende aanvullende accessoires er gratis bij:

 

  • SP3700 Active Sound System

Met dit systeem, ontworpen voor gebruik in ruimtes tot 200m2, stel je het geluid moeiteloos in met een afstandsbediening of met het bedieningspaneel op het systeem.

 

  • Een ergonomische Stylus

Noteer met gemak al je ideeën en andere notities, zonder het risico op krassen. Deze Stylus is erg nauwkeurig en voorzien van een ergonomische greep. Met de Stylus wordt de belasting op de vingers weggehaald.

 

  • E-Cleaner

Met deze schermreiniger veeg je gemakkelijk vingerafdrukken en bacteriën weg. Reinig voor en na gebruik het E-screen met dit biologisch afbreekbare schoonmaakmiddel, voor een schoon en hygiënisch Multi Touch oppervlak zonder strepen.

 

Neem contact op met onze AV-specialist Bert de Rover voor meer informatie.

Deze actie loopt t/m 30 april 2018.

Deel dit nieuws