Gratis Agile Toolbox bij een Professional kantelbaar whiteboard!

Datum: 6 mrt 2018

Gratis Agile Toolbox bij een Professional kantelbaar whiteboard!

Een kwalitatief hoogwaardig whiteboard is essentieel in een actieve kantooromgeving. Zeker nu allerlei nieuwe werkvormen steeds breder hun intrede doen.  Een whiteboard, zoals dit PROFESSIONAL kantelbaar whiteboard van Legamaster, komt goed van pas om ideeën uit te werken of ter ondersteuning tijdens bijvoorbeeld Scrum-sessies. Dit kantelbare whiteboard bevat een hoogwaardig, krasbestendig geëmailleerd oppervlak.

 

Verdubbel de uitkomst met twee keer zoveel schrijfoppervlak dan een vast whiteboard aan de wand. Door het mobiele onderstel is het whiteboard flexibel in te zetten en neem je gemakkelijk alle input mee naar iedere meeting room of kantoorruimte. Het PROFESSIONAL kantelbaar whiteboard heeft een lange afleggoot, wat ervoor zorgt dat je, in combinatie met de gratis Agile Toolbox, alle benodigdheden bij de hand hebt.

 

Gratis Agile Toolbox

De Agile Toolbox bevat alle benodigdheden om agile sessies efficiënt te laten verlopen en informatie helder te visualiseren. Eerst even wat aanvullende informatie over wat agile inhoudt.

 

Agile projectmanagement is een oplossing voor organisaties die wendbaarder en flexibeler willen worden. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op trends, veranderingen en behoeftes van de klanten. Het projectteam houdt zich niet alleen aan de planning, maar verwacht ook dat er gaandeweg omstandigheden kunnen veranderen. Deze werkmethode is snel, slim en flexibel. Dit uit zich in werken in cyclische en korte sessies, waarbij het overzichtelijk visualiseren van taken, verantwoordelijkheden en statussen van essentieel belang zijn.

 

In de gratis Agile Toolbox zitten diverse markers, magneten en workshopstickers, daarnaast bevat de toolbox ook Devider Tape. Hiermee kun je gemakkelijk schrijfoppervlakken creëren. Er zijn ook Magic Chart Notes en een set Planning Pokers Cards aan de box toegevoegd. De Planning Poker Cards ondersteunen het maken van een zo realistisch mogelijke planning. Kortom, de Toolbox biedt alles wat benodigd is voor een succesvolle agile sessie.

 

Neem, om te bestellen of om meer informatie te verkrijgen, contact op met Harry.

Deze actie loopt t/m 30 april 2018.

Deel dit nieuws