Blijf in beweging met de UPis1!

Datum: 8 jan 2018

Blijf in beweging met de UPis1!

De design kruk UPis1, van Interstuhl, ondersteunt tijdens de dagelijkse routine en brengt je in beweging. Deze actieve kruk kan als alternatief op de bureaustoel gebruikt worden. UPis1 is multifunctioneel inzetbaar tijdens brainstormsessies, workshops en vergaderingen. Het stimuleert beweging en biedt prettig zitcomfort.

Ontwerp
Deze eigentijdse, vrolijke kruk is gemakkelijk in hoogte verstelbaar en daarnaast zeer handzaam. Je pakt de kruk er gemakkelijk even bij, doordat het zo licht van gewicht is en een handige grijprand onder de zitting heeft. UPis1 is in verschillende kleuren verkrijgbaar en dus goed toepasbaar binnen nagenoeg iedere interieurstijl.
Deze design kruk vermindert de tegenstelling tussen het stilzitten en bewegen. Het ontwerp schittert door zijn eenvoud in ontwerp. De opvallende rode handgreep dient naast de hoogteverstelling ook als karakteristiek kenmerk. UPis1 werd ontwikkeld door Sven von Boetticher′s bekroonde ontwerpbureau, ID AID.

Duurzaamheid
UPis1 combineert efficiëntie, design en duurzaamheid. De multifunctionele kruk is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Er werden geen composieten of lijm gebruikt bij de productie. UPis1 biedt kwaliteit en een lange levensduur. Dit komt tot uiting in de 10-jaar fabrieksgarantie.

Interesse? Neem dan gerust contact op!

Deel dit nieuws