Uitgelicht: Oas, akoestische tafel met kap

Datum: 17 okt 2017

Uitgelicht: Oas, akoestische tafel met kap

Deze prachtige akoestische tafel is dé oplossing voor overleggen of werken in een open of drukke ruimte. Ontworpen door Sigrid Strömgren. Het ontwerp is geïnspireerd op Japans design. De tafel beschikt over een kap die een geluidsabsorberende functie heeft. Daarnaast zorgt het ook voor een gevoel van privacy, zodat je minder snel wordt afgeleid. De kap beschikt over een gesloten plafond, waarin de verlichting is geïntegreerd. De kap bestaat uit gedrukt vilt en is in verschillende kleuren leverbaar. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor het materiaal van het tafelblad en de draagconstructie.


Ben jij net zo enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op met Annelies. 

Deel dit nieuws