Gloednieuwe producten in onze collectie!

Datum: 17 okt 2017

Gloednieuwe producten in onze collectie!

Enige tijd geleden maakten wij kennis met een aantal prachtige producten. Wij kunnen dan ook met enthousiasme mededelen dat wij de producten van Nordermöbler aan onze collectie hebben toegevoegd. Het bevat hoogwaardig Scandinavisch meubilair en verlichting geschikt voor projectinterieurs. Waaronder een ruim aanbod in hoogstaande meubels die uitermate geschikt zijn voor openbare omgevingen.
Vooral het Scandinavische meubilair is de laatste tijd enorm in ontwikkeling. Ook is het innovatief en zeer duidelijk aanwezig op het gebied van interieurdesign. Alle producten uit deze collectie worden op maat gemaakt, afgewerkt en geleverd. Duurzaamheid staat centraal in de productie van de producten. Wij laten je graag zien waarom wij hier enthousiast van worden aan de hand van een aantal van deze producten.
Bent
Deze stijlvolle Scandinavische tafel is het ontwerp van Tim Alpen. De gebogen poten geven de tafel een prachtige, elegante uitstraling. De tafel is ook beschikbaar in een ronde of rechthoekige vorm. Perfect toe te passen als werktafel, eettafel of overlegtafel in allerlei omgevingen.
Blob
De nieuwe Blob sofa bestaat uit grote, ronde vormen die samen een prettige comfortzone creëren. Met dit product kun je gemakkelijk variëren van indeling. De sofa bestaat namelijk uit verschillende modulaire componenten. Hierdoor is hij toepasbaar in relatief kleine, maar ook grote ruimtes. 
Bella
Deze creatieve scheidingswand Bella combineert de behoefte aan planten en creëert een afscheiding in een open ruimte. Uit onderzoek blijkt dat planten in kantoor de productiviteit verbeteren, een positieve invloed hebben op je gesteldheid en de luchtkwaliteit op de werkvloer optimaliseren. Lees hier meer over de toepassing van natuurlijk groen in de werkomgeving.
Frame

Eén lamp waarmee je verschillende lichteffecten kunt creëren, dat klinkt als dé perfecte verlichting! Dit is mogelijk door de twee draaibare houten frames. De lamp is verkrijgbaar als staande tafel-/vloerlamp en als hanglamp. Dus op allerlei verschillende manieren toepasbaar.

 

Interesse? Neem dan gerust contact op!

Deel dit nieuws