De 3M-Quantore Roadshow komt langs!

Datum: 2 okt 2017

De 3M-Quantore Roadshow komt langs!

In een tot vergaderruimte omgetoverde bus, trekken 3M en Quantore dit najaar het hele land door. 18 oktober om 13.30 uur komt de Roadshow bij ons in Papendrecht langs.

 

Tijdens deze unieke belevenis wordt kennis gemaakt met het nieuwe 3M Post-It Meeting Solutions Concept. De nieuwste vergadertechnieken worden getoond. Dit unieke concept maakt het mogelijk om altijd en overal een meeting te houden.

 

Met het Post-It Meeting Solutions Concepts wordt het maximale uit elke meeting gehaald. Alle ideeën kunnen overzichtelijk weergegeven worden met de Post-It Meeting Chart. Gedoe met plakband, punaises of plakband is verleden tijd!

 

Benieuwd naar dit unieke concept? Kom gerust langs! Neem contact op met Peter voor meer informatie.

Deel dit nieuws