Hang ‘em op!

Datum: 21 jul 2017

Hang ‘em op!

De zomervakantie is aangebroken en dat betekent dat de zomerse temperaturen aardig kunnen oplopen. Hoog tijd om de zomerjassen of colberts aan de kapstok te hangen. Naast het feit dat kapstokken uiterst functioneel zijn, kunnen ze ook bijdragen aan een passende uitstraling op jouw werkplek! Wij, als Officious, hebben een kleine selectie gemaakt van een aantal mooie kapstokken die het interieur op jouw kantoor een boost kunnen geven!

FLOWER

Deze zomerse kapstok van het merk Cascando doet zijn naam absoluut eer aan. Het bevat 5 grote en 5 kleine jashaken. Deze elegante kapstok is eventueel ook verkrijgbaar met parapluhouder. Met de keuze uit 8 moderne kleurtinten is het zeker mogelijk om deze kapstok te combineren met het huidige interieur op jouw werkplek.

WOODEN TIP

Waar de benaming van deze kapstok vandaan komt, is wel duidelijk. Deze moderne kapstok valt perfect te combineren met vele andere producten. Naast het stijlvolle ontwerp is het ook onwijs praktisch. Het gedeelte waar de haken zitten, is namelijk draaibaar. Dat maakt het gemakkelijk om snel de goede jas te pakken.

STICK

Wil jij graag efficiënt met jouw kantoorruimte omgaan? Dan is de Stick wandgarderobe perfect voor jou! Perfect om zijn eenvoud en te gebruiken met bijpassende kledinghangers. De Sticks zijn geschikt voor twee hangers. Uiterst handig voor wanneer je geen behoefte hebt aan meer hangers. Mocht je wel meer hangers nodig hebben, kun je ze onwijs leuk met elkaar combineren!

LEAN ON

Deze sierlijke en nonchalante garderobestandaard is een echte eyecatcher. Het leunt op natuurlijke wijze tegen de wand en biedt tegelijkertijd hoge stabiliteit. Het contrast van het hoogglans witte frame met de geslepen roestvast stalen kapstokstang past perfect bij het krachtige uiterlijk van dit product.

Wil je dit exemplaar in ons inspiratiecentrum in Papendrecht komen bekijken? Kom gerust langs!

Deze toppers vormen slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wil jij hier meer over weten? Of advies krijgen over wat voor jouw werkomgeving geschikt zal zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Annelies. Zij denkt graag met jou mee!

Deel dit nieuws