Uitgelicht: Industrieel bureau LOVD

Datum: 20 jul 2017

Uitgelicht: Industrieel bureau LOVD

Dit prachtige bureau LOVD van Lande is alles behalve een reguliere werkplek! Naast de stoere, industriële uitstraling, is het ook een comfortabele werkplek die voorziet in allerlei gemakken. Zo kun je bijvoorbeeld je smartphone draadloos opladen en beschikt het over opbergruimte. De draaibare kast zorgt voor een afscheiding om achter te kunnen werken. De achterzijde van de kast is voorzien van een stoffen bekleding die ervoor zorgt dat de akoestiek wordt verbeterd. Een leuk detail zijn de industriële stelvoeten. De werkplek is optioneel leverbaar met de industriële lamp die zorgt voor wat extra verlichting.

Vooral vanwege de draaibare kast is de LOVD goed toepasbaar binnen een open kantoorruimte. Daarnaast is het volgens ons ook een perfect bureau om een industriële thuiswerkplek mee te creëren!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerard. Misschien werk jij dan binnenkort aan dit prachtige bureau.

Deel dit nieuws