Wij vieren feest met toffe aanbiedingen!

Datum: 28 jun 2017

Wij vieren feest met toffe aanbiedingen!

De nieuwe webshop is online! 
Bestel jij al jouw kantoorartikelen via ons? Wij adviseren jou graag op maat en onze eigen bezorgers Kor en Alex komen het bij jou bezorgen. Speciaal voor jou hebben we een aantal acties geselecteerd ter ere van onze nieuwe webshop.

Wij vieren feest!

Wij vieren feest. Met onze super strakke en geavanceerde webshop kunnen we jou nog beter tot dienst zijn! Klik hier voor het moment dat de webshop de lucht in ging, en deel dit filmpje op je social media, dan maak je kans op een tube set naar keuze!*

Registreer je nu!

Dat jij tevreden bent over onze oplossingen en dienstverlening is voor ons het allerbelangrijkste! Het bestellen van kantoorartikelen verloopt soepel via onze webshop. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van onze lopende acties. Onze bestelpagina is op maat voor jou in te richten, zodat je snel en gemakkelijk kunt bestellen. De volgende dag wordt de bestelling persoonlijk door ons geleverd, op de door jouw gewenste plek.
Registreer je nu! 

Actie Merci

Registreer je hier voor onze webshop en ontvang een doos Merci** bij je eerste bestelling! Via onze webshop kun je gemakkelijk bestellen én ben je op de hoogte van de laatste acties. Bovendien komen onze eigen bezorgers jouw bestelde producten brengen op de plek die jij wilt!

Actie Koeltas

 

 

Bij een besteding van minimaal 250 euro aan kantoorartikelen ontvang je nu gratis deze koeltas***! Op deze manier heb je al je kantoorartikelen bij de hand en kun je optimaal genieten van de zomer.

Actie pallet papier

Heerlijk genieten van de lange zomeravonden met een Zweedse fakkel? Bij aankoop van een pallet kopieerpapier ontvang je deze gratis, inclusief een delicious verrassing****!

Actievoorwaarden
*Deze actie loopt tot 1 juli, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
De winnaar mag een tube set uitkiezen.

**De doos Merci ontvang je bij een minimale besteding van 75 euro op je eerste bestelling.
***Deze actie loopt tot 1 augustus. Papier is uitgesloten bij deze actie. We verstrekken 1 koeltas per klant gedurende de looptijd.
****Deze actie loopt tot 1 augustus. We verstrekken 1 fakkel per klant gedurende de looptijd.

Contact

Onze service houdt niet op bij de nieuwe webshop. Ook zetten wij graag onze tijd en kennis in om jouw processen te optimaliseren.

Wil je persoonlijk advies op het gebied van kantoorartikelen, neem contact op met Peter!

Deel dit nieuws